banner34

banner50

banner6

Bosch Rexroth’tan önemli yatırım

Dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden Bosch Grubu, Bursa’da hidrolik ürünler üretimi yapan Rexroth Fabrikası bünyesinde bir Tasarım Merkezi kurdu.

Şirketler 17.01.2022, 22:41
Bosch Rexroth’tan önemli yatırım

Bosch’un Türkiye’de sanayi teknolojileri alanında faaliyet gösteren ve yaklaşık 1400 çalışanı bulunan Bosch Rexroth Fabrikası’nda Tasarım Merkezi çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz Eylül ayında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından sertifikalandırılan merkezde 15 kişilik bir mühendislik ekibi görev yapıyor. Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı Daniel Korioth, “İstanbul’un ardından ikinci Tasarım Merkezimizi Bursa’da ve hidrolik sektörü özelinde hayata geçirerek, Türkiye’deki mühendislik ve Ar-Ge çalışmalarına katkı sunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Hedef büyük
Bosch, mühendislik ve üretim çalışmalarını geliştirmek amacıyla bu yıl itibarıyla Bursa’daki fabrikada yeni makine yatırımlarına ve akademik iş birliklerine hız verdi. Yıl sonunda mühendis sayısının 26 kişiye çıkması planlanıyor.
Fabrikada, 5 yıl içinde bir Ar-Ge Merkezi kurulması ve bu merkezin dünya genelindeki Bosch Rexroth fabrikalarına mühendislik hizmetleri sunan bir yetkinlik ve teknoloji merkezi haline dönüşmesi hedefleniyor. 
 

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51