banner6

Bosch Car Service 100 yaşında

Bu yıl 100’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayan Bosch Car Service, yeni yatırımlarla Bursa’daki hizmet ağını genişletmeyi amaçlarken, yeni nesil ustaların yetişmesine de destek verecek.

Şirketler 27.12.2021, 22:36
Bosch Car Service 100 yaşında

Onarım ve bakım araç servisiyle 150 ülkede hizmet veren dünyanın en önde gelen bağımsız araç servis ağı Bosch Car Service, kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünü kutluyor. 

Firmanın kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Bursa’da Selahattin Talum’un sahibi olduğu Otoklinik Bosch Service’de, Bosch Otomotiv Yedek Parça Türkiye, İran ve Orta Doğu Bölge Direktörü Arda Arslan’ın da katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi. 

2022’de 5 yeni Bosch Car Service 

Toplantıda konuşan Arda Arslan, Türkiye’de otomotiv sektörünün kalbi konumundaki Bursa’da, Bosch Grubu’nun güçlü bir varlığa sahip olduğuna işaret etti. Arslan, “Bursa ve yakın çevresinde bulunana 18 adet Bosch Car Service ile yılda 30 binin üzerinde araca servis hizmeti veriyoruz. Beklenti ve talep doğrultusunda 2022 yılı sonuna kadar Bursa’daki servis ağımızı 5 yeni Bosch Car Service ile genişletmeyi planlıyoruz” dedi. 

Yeni nesil ustalar yetiştirecek

Gelişen endüstrinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni insan kaynağının geliştirilmesine özel önem verdiklerini dile getiren Arslan, “Biz, kendi sektörümüzde yeni nesil ustaların yetişmesine destek olmak istiyoruz” dedi.

Arslan, bu kapsamda Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı ile Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hayata geçirilen Elektrikli ve Hibrit Araçlar Eğitim Laboratuvarı’na, Bosch Otomotiv Eğitim Merkezi olarak destek vermeye başladıklarını açıkladı. 

Arslan, Bosch Car Service olarak TOGG’un bakım hizmetlerini yapmaktan mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekledi.
 

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51