banner6

Barkodart Bursa'da çalışmalarına hız verdi

Bir üretim ve pazarlama markası olarak faaliyet gösteren firma, işletmelerin verimliliğini artıracak çözümler sunuyor. Barkodart Etiket, Bursa’da da özellikle bebe giyim ve konfeksiyon sektörü temsilcilerinin tercih ettiği bir marka konumunda.

Şirketler 29.03.2021, 20:17 14.04.2021, 15:03
Barkodart Bursa'da  çalışmalarına hız verdi

Bir üretim ve pazarlama markası olarak faaliyet gösteren firma, işletmelerin verimliliğini artıracak çözümler sunuyor. Barkodart Etiket, Bursa’da da özellikle bebe giyim ve konfeksiyon sektörü temsilcilerinin tercih ettiği bir marka konumunda. Vişne Ticaret Bölgesi’nde açtığı ofisiyle sektördeki tanınırlığını ve gücünü pekiştirmek adına çalışan Barkodart Etiket’in Genel Müdürü Şeref Bektaş, “Yüksek kalite standardımız ile hizmet verdiğimizde alanda müşterilerimize konfor, dayanıklılık ve maksimum düzeyde verimlilik sunmaktayız. Bu anlamda Bursa’daki bebe giyim sektörünün ihracatına katkı sağlamak istiyoruz” dedi.
Geniş ürün yelpazesi
Barkodart Etiket olarak geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine en doğru çözümleri sunmayı hedeflediklerini dile getiren Bektaş, “Tüm ürün gruplarımız en son teknolojilere uygun üretilmektedir. Endüstriyel ve masaüstü olmak üzere barkod yazıcılar, karekod, kablosuz ve kablolu olarak okuyucular, el terminalleri, rulo kartlar, termal ve kuşe etiketler, wax, ribonlar, akmazlar başlıca ürün gruplarımızdandır” diye konuştu. Firma Genel Müdürü Bektaş, sundukları ürün çeşitliliğiyle tekstilden kozmetiğe, otomotivden sağlık sektörüne kadar farklı alanlara yönelik hizmet sunduklarını kaydetti. Bektaş, farklı sektörden Türkiye’nin önde gelen üreticilerinin müşterileri arasında olduğunun altını çizerek, “Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını analiz ederek, doğru ürün alternatiflerini kendilerine sunmaktayız. Aslında biz müşterilerimiz ile ticari ortaklıktan ziyade, adeta bir aile gibi iletişim kurmayı başardığımız için bu da beraberinde başarıyı getiriyor” şeklinde konuştu.

“Bursa’yı Barkodart kalitesiyle tanıştırmak istiyoruz”
Bursa’nın kendileri için önemli bir potansiyel taşıdığını vurgulayan Şeref Bektaş, “Bursa tekstilden otomotive önemli firmalara, güçlü kuruluşlara sahip. Biz de Bursalı firmalara en iyi şekilde hizmet vererek onları Barkodart kalitesiyle tanıştırmak istiyoruz. Bu anlamda son yıllarda Bursa’daki çalışmalarımıza hız verdik” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51