banner6

ÜNVER 40 yaşında

Otomotiv sektöründe radyatör, kalorifer hortumu, plastik boru, metal boru ve silikon hortumu üreten Ünver Group A. Ş, 1979 yılında çıktığı yolda kuruluşunun 40'ıncı yılını kutlarken, artan ürün çeşitliliği ile birlikte sürekli gelişmeye ve iş hacmini büyütmeye devam ediyor.

Şirketler 25.11.2019, 22:00 25.11.2019, 22:00
ÜNVER 40 yaşında
Otomotiv sektöründe radyatör, kalorifer hortumu, plastik boru, metal boru ve silikon hortumu üreten Ünver Group A.Ş, 1979 yılında çıktığı yolda kuruluşunun 40'ıncı yılını kutlarken, artan ürün çeşitliliği ile birlikte sürekli gelişmeye ve iş hacmini büyütmeye devam ediyor.

Ünver Group, her yaptığı işten ve müşteriden kendine tecrübeler katarak bugünlere gelen, ürün kalitesini, üretim teknolojisini, kalite yönetim sistemini ve insan kaynağını sürekli geliştirirken, pazar payını, rekabet gücünü de arttırarak koşulsuz ve sürdürülebilir müşteri memnuniyeti yaratmayı kendine vizyon edindi.
Güvenilirlik, sürekli iyileştirme, duyarlılık ve farklılıklardan güç alan değerlerini benimseyen Ünver Group, Bursa Kayapa Sanayi Bölgesi'nde 13.000m2 kapalı alanda en son teknoloji makinaları kullanarak üretim yapıyor. Makina parkı ve üretim teknolojileri yanında, çalışan memnuniyetini üst seviyede tutan Ünver Group, sürekli gelişmeye ve iş hacmini büyütmeye devam ediyor. Şirketin kuruluşunun 40'ıncı yılı adına düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde, çalışanların ve paydaşların katılımı ile görkemli bir gece düzenlendi. Gecede şirketin 40.yıl için hazırladığı özel filmin gösteriminden sonra Ünver Group A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korgavuş ve Ünver Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Korgavuş, geride bırakılan 40 yılın özetini duygusal anılar ile aktardı.
"40 YIL İŞ HAYATINDA
ÖNEMLİ YER TAŞIR
Gelinen noktada gurur duyduklarını ifade eden Ünver Group A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korgavuş, şöyle devam etti: "40 yıl iş hayatında önemli yer taşır. Hepimiz sağlam bir yapı kurmak adına öğrenmek, araştırmak ve öğrendiklerimizi uygulama gayreti içerisindeyiz. Bunları yaparken ilkeli ve dürüst olmaya özen gösterdik. Bizden sonraki nesillere bırakacağımız en büyük sermaye bu olacaktır. Şirketinizi yönetirken hedefinizin ne olduğu ve nereye varmak istediğiniz çok önemli. Burada liderlik kavramı devreye giriyor. Lider fikir alışverişinde bulunmalı ve ortak akılla yönetmeyi bilmeli. Şirketimizdeki bütün birimlerin aynı paralelde gelişimini sağlamaktan yola çıkarak Ünver Group'u tüm çalışanlarıyla, ortak akılla yönetip modern tesis haline getirdik. Biliyoruz ki daha alacağımız çok mesafe var. Türkiye ve dünya pazarına kendini ispatlamış olan Ünver Group'un yükselişini daha hızlı yapacağından emin olarak yolumuza devam edeceğiz. Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceğimize söz veriyorum. Ünver Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Korgavuş ise, "Ülkemiz gerçeklerine baktığımızda şirketlerin ortalama ömürlerinin 9 yıl olduğunu görüyoruz. Firmamızın 40 yıldır faaliyetini sürdürüyor olması bizim içinde bir gurur vesilesidir. Birlikte 40 yılı geride bırakmanın sırrı sevgi ve saygı. İkili iş ilişkilerimizde buna çok önem verdik. Dünden bugüne gelinen noktada bir başarı hikayesi varsa her koşulda sınırsız destek dedi.
40'ıncı yıl konuşmalarının ardından 5, 10, 15, 20 ve 40 çalışma yılını geride bırakan Ünver çalışanlarına ve tedarikçilerine plaketleri takdim edildi.

Sayı: 1226 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51