banner6

Sekamsan Ar - Ge ve sosyal sorumluluk çalışmalarına ağırlık verdi

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile sektörde sinerji yaratmaya devam eden Sekamsan, geçtiğimiz günlerde KASAD üyelerini ağırladı. Bursa'da üçüncüsü gerçekleşen seminerin konusu sürdürülebilirlik olarak ele alındı.

Şirketler 05.08.2019, 21:00 05.08.2019, 21:00
Sekamsan Ar - Ge ve sosyal sorumluluk çalışmalarına ağırlık verdi
Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile sektörde sinerji yaratmaya devam eden Sekamsan, geçtiğimiz günlerde KASAD üyelerini ağırladı. Bursa'da üçüncüsü gerçekleşen seminerin konusu sürdürülebilirlik olarak ele alındı.
Toplantı sonrası görüşlerini ifade eden Sekamsan Kağıt & Karton Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Erdoğan, kaynakların verimli kullanımı ve gelecek nesillere aktarımı olarak bilinen sürdürülebilirlik konusunun sektör açısından önemini vurguladı.
Cemal Erdoğan, "Dünya dinamiklerinin sınır tanımaz şekilde değiştiği bir ortamda, teknolojinin baş döndürücü hızından güç alan nesiller ve alışkanlıklar sürekli olarak pozitif değişimlere uğramaktadırlar. Bu minvalde günümüz koşullarında bize yakışan tüm bu gelişme ve değişimlere uyumlu bir strateji ile işletmelerimizi ve çalışanlarımızı umut dolu yarınlara el birliği ile taşıyacağız. Bunun içinde sektörün ve firmalarımızın özellikle ekonominin belirsizliğini koruduğu bu dönemde Eğitim ve Ar-Ge çalışmalarına gereksinim olduğuna inandığımız için sosyal sorumluluk projelerimizi bu alanda yoğunlaştırdık. Lokal ve Global rekabette bir adım önde olmanın avantajı herkes tarafından bilinen bir gerçekliktir. Bunu da ancak Eğitim ve Ar-Ge ile yakalamak mümkündür. Amacımız bu iklimi oluşturarak bilgi toplumunun oluşmasına katkı sağlamak ve değişim rüzgarını iyi yönetmektir dedi.
Sekamsan'ın ekibe dayalı iç eğitim ve Ar - Ge çalışmalarına inanan bir firma olduğunun altını çizen Cemal Erdoğan, şöyle devam etti: "Periyodik olarak yaptığımız bu çalışmaları aralıksız sürdürürken tedarikçisi ve çözüm ortağı olduğumuz partnerlerimize de yansıtarak sektörde sinerji yayarak sektöre katkı sağlamayı arzulamaktayız. Sektör gerçekten daha büyük başarılara imza atma gücüne sahiptir. Yaratıcılık ve özgüven sağlanarak başarıya odaklanılması mümkündür. KASAD derneğimizin üyelere yönelik ufuk açıcı Fuar, gezi, eğitim ve ar-ge çalışmaları da önemli oranda firmalarımıza yukarı yönlü ivme kazandırmaktadır. Sekamsan bugün dört ana bölgedeki depo ve lojistik merkezleri ile ülkemizin her noktasına en yaygın dağıtım kanalına sahip bir tedarikçi konumundadır. Ulusal ölçekte ülkenin her tarafına kendi ekip ve araç filosu ile dağıtım yapılmaktadır. Bölgelerdeki deneyimli ekip arkadaşlarımız ambalaj, yayın, matbaa, kırtasiye, copy center ve kağıt karton kullanıcısı müşterilere oldukça geniş olan ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetle pazardaki paylarını her geçen gün arttırmaktadır. Sekamsan'ı güçlü kılan otuz altı yıllık bilgi, birikim, ekibinin yüksek moral ve motivasyonu olmuştur. İlave olarak kriz ortamında üretici ve müşterilerinden gelen talep ve isteklerini yapılan doğru istişareler ile karşılıklı yarara ve çözüme kavuşturmuştur. Yakın geçmişte tedarik ayağında bir çok tedarikçi müşterilerini ve iş ortaklarını yarı yolda bırakmışken, Sekamsan müşterisinin ve sektörün yanında durarak piyasanın güven ve sadakatini kazanmıştır.

Sayı: 1211 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51