banner34

banner50

banner6

Pembe vinçlerle kadın farkındalığı

Türkiye personel yükseltici platform sektöründe global ölçekte önemli çalışmalara imza atan ELS Lift, yurtiçindeki teslimatlarına da hız kesmeden devam ediyor. Bursa’daki modern tesisinde yerli üretim gerçekleştiren firma, son olarak Kocaeli – İzmit ve çevresindeki şehirlere nakliye, vinç ve platform kiralama hizmeti sunan Fatih Vinç Nakliyat’a, özel renk çalışmalı makaslı personel yükseltici platformların teslimatına başladı.

Şirketler 30.11.2020, 20:10 30.11.2020, 20:10
Pembe vinçlerle kadın farkındalığı
Türkiye personel yükseltici platform sektöründe global ölçekte önemli çalışmalara imza atan ELS Lift, yurtiçindeki teslimatlarına da hız kesmeden devam ediyor. Bursa’daki modern tesisinde yerli üretim gerçekleştiren firma, son olarak Kocaeli – İzmit ve çevresindeki şehirlere nakliye, vinç ve platform kiralama hizmeti sunan Fatih Vinç Nakliyat’a, özel renk çalışmalı makaslı personel yükseltici platformların teslimatına başladı.Türk markası ile platform sektörüne adım attıklarını belirten Fatih Vinç Nakliyat Genel Müdürü Yavuz Gümüşgöz, ELS Lift ile olan iş birliği hakkında şunları söyledi: “Şirketimizin nakliyattan sonra hizmet vermeye başladığı alanlardan biri de personel yükseltici platformlar olmuştur. Bu alanda işe başlarken bir Türk markası ile pazara adım atıyor olmamız, aynı zamanda ELS Lift’in ürünlerinin müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek donanım ve dünya standartlarında olması bize güven veriyor. ELS Lift’in ilerleyen global bir markaya dönüşeceğine yürekten inanıyorum.’’
“Mesleklerin cinsiyeti yoktur”
ELS Lift’ten satın aldığı paket sipariş içerisindeki üç makinenin sektördeki kadın istihdamının azlığına dikkat çekmek amacıyla özel renkte tercih edildiğini kaydeden Gümüşgöz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bulunduğumuz sektörde kadın istihdamının çok az olması nedeniyle farkındalık ve dikkat çekme adına ELS Lift’ten alım yaptığımız paket sipariş içerisindeki üç makinenin rengini pembe olarak tercih ettik. Kadınlar daha cesaretli olmalı. Mesleklerin cinsiyeti yoktur.”

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51