banner34

banner50

banner6

Oyak Renault'ya mükemmellik ödülü

Oyak Renault, insan kaynakları yönetiminde gerçekleştirdiği iyileştirmeler sonucunda dünyanın en prestijli danışmanlık şirketi Brandon Hall tarafından verilen "Yetenek Yönetiminde Mükemmeliyet ödülüne layık görüldü. TÜRKİYE'nin en büyük otomobil ve motor üreticisi Oyak Renault; 50.

Şirketler 16.09.2019, 21:00 16.09.2019, 21:00
Oyak Renault'ya mükemmellik ödülü
Oyak Renault, insan kaynakları yönetiminde gerçekleştirdiği iyileştirmeler sonucunda dünyanın en prestijli danışmanlık şirketi Brandon Hall tarafından verilen "Yetenek Yönetiminde Mükemmeliyet ödülüne layık görüldü.

TÜRKİYE'nin en büyük otomobil ve motor üreticisi Oyak Renault; 50. yılını kutlarken kariyer, performans ve gelişim yönetimi gibi insan kaynakları yönetiminde gerçekleştirdiği iyileştirmeler sonucunda, bu alanda dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülü'ne layık görüldü. Kariyer, performans ve gelişim yönetimindeki köklü sistemleri, çalışanları için yurt içi ve yurt dışında yarattığı kariyer fırsatları ve organizasyonel mükemmeliyet anlayışıyla Brandon Hall yetenek yönetimi kategorisinde bronz ödülün sahibi olan Oyak Renault, yetenek yönetimindeki başarısını uluslararası arenada da taçlandırmış oldu. Ödül hakkında konuşan Oyak Renault İnsan Kaynakları Direktörü Tolga Görgülü, "7 binden fazla çalışanın istihdam edildiği Oyak Renault'da insan kaynakları uygulamalarımızın uluslararası arenada dünyanın en prestijli ödüllerinden birine layık görülmesinden büyük gurur duyduk. Özveriyle yürüttüğümüz çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürerek bu alanda yenilikçi uygulamalarımızla adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz dedi. Dünyanın en prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall tarafından 1994 yılından beri verilen "Mükemmeliyet Ödüllerine en iyi yetenek yönetimi uygulamaları ile ödüle aday olan şirketler, en iyi uzmanlardan oluşan uluslararası bir jüri tarafından değerlendiriliyor. Ödüller, Şubat 2020'de Florida'da düzenlenecek Uluslararası İnsan Yönetiminde Mükemmellik Konferansı'nda sahiplerini bulacak.

Sayı: 1216 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51