banner34

banner50

banner6

Oktay Holding'den dev işbirliği

Oktay Holding bünyesinde bulunan Oktel A. Ş, küresel çapta ses getirecek bir işbirliğine imza attı.

Şirketler 22.03.2021, 20:13 22.03.2021, 20:13
Oktay Holding'den dev işbirliği
Oktay Holding bünyesinde bulunan Oktel A.Ş, küresel çapta ses getirecek bir işbirliğine imza attı. İki firma arasında yapılan anlaşmaya göre Oktel, dünyanın en büyük emaye bobin teli üreticisi Essex Furukawa’nın altı ülkede distribütörlüğünü yapacak.

125 yıllık geçmişiyle sektörün en önemli üreticisi konumunda olan Japon ve Amerikan ortaklı Essex Furukawa, yıllık 400 bin tona yaklaşan emaye bobin teli üretimiyle, 2020’de 3,5 milyar dolarlık ciro hedefine ulaştı. Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Meksika ve Malezya gibi toplamda 16 ülkede üretim yapan Essex Furukawa, distribütör olarak Oktel’i tercih etti.
İşbirliği büyüyecek
Essex Furukawa ve Oktay Holding arasında yapılan anlaşmaya göre Oktel, firmanın Türkiye başta olmak üzere Sırbistan, Makedonya, Kosova, Hırvatistan ve Bosna Hersek’te ana distribütörlüğünü yapacak.
Anlaşma ile ilgili yapılan açıklamaya göre; sektörün en önemli üreticisi Essex Furukawa ile Avrupa’nın en büyük dağıtıcısı Oktel arasındaki işbirliği ve ticaret hacminin ilerleyen yıllarda daha da büyümesi hedeflendiği vurgulandı.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51