banner6

Nukon Lazer'de amaç maksimum kalitede ürün

GÖKSEL BAŞARAN Ağır sanayinin temelini oluşturan, makine ve metal parça üreticisi firmaların makine ihtiyacını karşılayan Nukon Lazer, gelişen teknolojiyle paralel olarak her geçen yıl daha da büyüyor. Nukon Lazer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Körüstan, “Teknoloji geliştikçe bizler de kendimizi geliştirmeye ve ürün gamımızı genişletmeye devam edeceğiz” dedi.

Şirketler 01.02.2021, 20:00 01.02.2021, 20:00
Nukon Lazer'de amaç maksimum kalitede ürün
GÖKSEL BAŞARAN

Ağır sanayinin temelini oluşturan, makine ve metal parça üreticisi firmaların makine ihtiyacını karşılayan Nukon Lazer, gelişen teknolojiyle paralel olarak her geçen yıl daha da büyüyor. Nukon Lazer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Körüstan, “Teknoloji geliştikçe bizler de kendimizi geliştirmeye ve ürün gamımızı genişletmeye devam edeceğiz” dedi. Nukon Lazer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Körüstan, giderek gelişen ve büyüyen bir firma olarak müşterilerine maksimum kalitede ürünler sunmayı hedeflediklerini söyledi. Nukon Lazer’in, sektörün öncü isimlerinden Nuri Körüstan tarafından 2010 yılında kurulduğunu anlatan Alper Körüstan, firmalarının kısa sürede büyük yol aldığını belirtti. 18 bin metrekare alan üzerinde hizmet verdiklerini belirten Nukon Lazer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Körüstan, “Firmamız, başta kendi makine parkuru olmak üzere ürettiği tüm ürünlerde seçkin personelinin sunduğu Ar-Ge gücünü ve Nuri Körüstan’ın 40 yılı aşkın sektörel tecrübesini harmanlıyor” dedi.
MAKSİMUM KALİTEDE ÜRÜN
Körüstan, ürünleri hakkında da şu bilgileri verdi: “Sac kesimi çözümleri sunan fiber lazer makinelerinin yanı sıra; farklı ihtiyaçlara yönelik özel makine üretimiyle Nukon; boru&profil lazer kesim makineleri, 5 eksen lazer ve otomatik yükleme-boşaltma sistemleri ile iddiasını, sunduğu hizmetlerle ortaya koyuyor. ‘Tam Zamanında’ prensibiyle her sipariş için üretim sürecini tek tek planlayan Nukon, bu plan çerçevesinde müşterilerine maksimum kalitede ürünler sunuyor. Firmamız tarafından geliştirilen tüm makineler, teslimat öncesi uzun soluklu ve bir o kadar da zorlu testlere tabi tutuluyor. Kesim kaliteleri, kesme toleransları, kesim hızları, saatteki üretim miktarları, işletme ve bakım giderleri uygulamalı olarak tespit edilen makinelerin, gereklilik halinde iyileştirmeleri de yapılarak sevkiyata hazır hale getiriliyor.”

35 ÜLKEYE İHRACAT YAPILIYOR
Nukon Lazer’in geliştirdiği sistemler ışığında ürettiği yeni makinelerle metal dünyasına hız kazandırdığını ifade eden Alper Körüstan, sektörde yaptıkları atılımlarla birçok yeniliğe de imza attıklarını belirtti. Alper Körüstan, şu anda 35 ülkeye ihracat yaptıklarını ve bu rakamın her geçen gün arttığını ifade etti. Gelişmeye ve yenilenmeye son hızla devam ettiklerini belirten Körüstan, “Hem dünya çapında hem de yerelde zorlu geçen 2020’nin ardından gözümüzü 2021 yılına çevirmiş bulunmaktayız. Ar-Ge, teknolojik ve tezgâh yatırımlarımız, üretimimiz aralıksız devam ediyor. Önümüzdeki iki yıl içinde tesis kapasitemizi ve fabrikamızı büyüteceğiz. Teknoloji geliştikçe bizler de kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz ve ürün gamımızı genişleteceğiz” diyerek, yeni yılda yeni hedeflere doğru hızla ilerlediklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51