banner34

banner50

banner6

Maysan Mando'ya uluslararası ödül

Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticilerinden Maysan Mando, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden birini almanın gururunu yaşıyor. Maysan Mando, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen The Stevies IBA “Uluslararası I·s¸ O¨du¨lleri” yarışmasında, “Yılın I·ş Sagˆlıgˆı ve Gu¨venligˆi - C¸evre Programı” kategorisinde, Maysan Mando Atık Yo¨netimi Rota Oyunu (MAYRO) projesi ile Bronz Stevie o¨du¨lu¨nu¨ almaya hak kazandı.

Şirketler 07.12.2020, 20:14 07.12.2020, 20:14
Maysan Mando'ya uluslararası ödül
Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticilerinden Maysan Mando, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden birini almanın gururunu yaşıyor. Maysan Mando, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen The Stevies IBA “Uluslararası I·s¸ O¨du¨lleri” yarışmasında, “Yılın I·ş Sagˆlıgˆı ve Gu¨venligˆi - C¸evre Programı” kategorisinde, Maysan Mando Atık Yo¨netimi Rota Oyunu (MAYRO) projesi ile Bronz Stevie o¨du¨lu¨nu¨ almaya hak kazandı. Çevresel sürdürülebilirlik konusundaki somut çalışmalarını yeni bir başarıyla taçlandıran Maysan Mando, ilk kez katıldığı yarışma kapsamında; çevre yönetim sistemini geliştirmek, çevre bilincini teşvik etmek ve sürdürülebilir bir çevre farkındalığı sağlamak amacıyla geliştirdiği, eğitim ve oyun konseptini birleştiren MAYRO projesi ile jürinin büyük beğenisini topladı.
İş dünyası açısından son derece prestijli olan bir yarışmada geliştirdikleri proje ile bronz ödüle layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Maysan Mando Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül, sürdürülebilir bir çevre bilincini teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen projenin, uzun vadede çok önemli kazanımlar sağlayacağının altını çizdi. Maysan Mando olarak, çevresel farkındalığı yayma konusunda sorumluluk almaya devam edeceklerini aktaran Şengül, “Çevremize karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakma hedefiyle çevre yönetim sistemimizi geliştirmek için yatırımlara da devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51