banner34

banner50

banner6

İntersam yatırımlarla büyüyor

1998 yılında kurulan ve 2006 yılında Tezelli Ailesi tarafından devralınmasının ardından yatırımlarını artıran Intersam Etiket, sunduğu kaliteli hizmetle önemli firmaların iş ortağı konumunda. İmal ettikleri etiketlerle ürünlere kimlik kazandıran Intersam Etiket, önümüzdeki yıl gerçekleştirmeyi planladığı 4 milyon liralık yatırımıyla vites artırmayı amaçlıyor.

Şirketler 06.10.2020, 06:42 06.10.2020, 06:42
İntersam yatırımlarla büyüyor
1998 yılında kurulan ve 2006 yılında Tezelli Ailesi tarafından devralınmasının ardından yatırımlarını artıran Intersam Etiket, sunduğu kaliteli hizmetle önemli firmaların iş ortağı konumunda.

İmal ettikleri etiketlerle ürünlere kimlik kazandıran Intersam Etiket, önümüzdeki yıl gerçekleştirmeyi planladığı 4 milyon liralık yatırımıyla vites artırmayı amaçlıyor.

Intersam Etiket Firma Ortağı ve Pazarlama Direktörü Volkan Tezelli kaliteli üretimlerinin yanı sıra, kullandıkları ERP ve CRM sistemlerle müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirliği bir üst seviyeye taşıyarak, kullandıkları yazılımlarla hem üretimlerini hem de müşteri alışkanlıklarını kesintisiz olarak takip edebildiklerini söyledi.

“İnsanların dokunduğu her yerdeyiz”

Intersam Etiket olarak üretim ve sanayinin olduğu her alanda hizmet verdiklerini kaydeden Volkan Tezelli, “Baskılı ve baskısız etiketler üretiyoruz. Ürettiğimiz etiketler Türkiye ve Dünya’da hemen hemen her sektörde kullanılmakta, insanların dokunduğu her yerde biz varız. Kendimizi görünmeyen kahramanlar olarak nitelendirebiliriz” dedi.

Firmaların etiket olmadan ürünlerini sahaya süremediklerine dikkat çeken Tezelli, “Etiket bir ürünün kimliğidir. Onun ne olduğunu, kaça satıldığını, içinde hangi ürün ve bileşenlerin kullanıldığını etiket vasıtasıyla öğrenebilirsiniz. Etiket ayrıca yapıştırıldığı ürünün kalitesini, güvenini müşteriye anlatan en değerli enstrümandır. Tüketici çoğu ürünü almadan önce etiketine bakar” diye konuştu.

Türkiye’nin önemli firmalarıyla işbirliği

Yıllık 2,5 milyon metrekare üretim gerçekleştirdiklerini ifade eden Tezelli, Bursa ve Türkiye’nin önemli firmalarına hizmet verdiklerini dile getirdi. Tezelli, “BİM ve ŞOK Grubu, Teksüt, Sütaş, Marmarabirlik gibi firmalara çözüm ortaklığı sunuyoruz. İzmir, Adana, Konya gibi Türkiye’nin farklı illerinde faaliyet gösteren birçok firmayla da işbirliklerimiz mevcut” dedi. Intersam Etiket olarak sektörde son teknolojileri kullanmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Volkan Tezelli, önümüzdeki yıl 4 milyon liralık bir yatırım gerçekleştireceklerini işaret etti. Tezelli, bu yatırımla beraber üç proseste yapılacak işi tek makineyle gerçekleştirebileceklerini, bunun da işlerine önemli bir hız katacağını sözlerine ekledi.

Müşteri memnuniyeti üst seviyede

Kullandıkları CRM ve ERP yazılımlarla standardizasyon ve müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye taşıdıklarına vurgu yapan Tezelli, “Üretimde çalışan ERP ve sahada çalışan CRM yazılımlarımızla üretimimizi, müşteri alışkanlıklarının kesintisizce takibini sağlıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51