banner6

İNTERSAM dünyaya açılacak

Kuruluşunun 22’inci yılında tüm Türkiye’ye etiket hizmeti sunan İntersam Etiket, gerçekleştirdiği yeni yatırımlarıyla yüzünü yurtdışı pazarlarına çevirdi. SEMİH AYDIN Kuruluşunun 22’inci yılında tüm Türkiye’ye etiket hizmeti sunan İntersam Etiket, gerçekleştirdiği yeni yatırımlarıyla yüzünü yurtdışı pazarlarına çevirdi.

Şirketler 23.11.2020, 20:17 23.11.2020, 20:17
İNTERSAM dünyaya açılacak
Kuruluşunun 22’inci yılında tüm Türkiye’ye etiket hizmeti sunan İntersam Etiket, gerçekleştirdiği yeni yatırımlarıyla yüzünü yurtdışı pazarlarına çevirdi.

SEMİH AYDIN

Kuruluşunun 22’inci yılında tüm Türkiye’ye etiket hizmeti sunan İntersam Etiket, gerçekleştirdiği yeni yatırımlarıyla yüzünü yurtdışı pazarlarına çevirdi. Şirketin gelecek dönem hedeflerinden bahseden İntersam Etiket Firma Ortağı ve Pazarlama Direktörü Volkan Tezelli, “2021’de iç pazarın yanı sıra yurtdışında da faaliyet göstermek istiyoruz. Öncelikli hedeflerimiz Orta Asya ve Ortadoğu ülkeleri” olacak dedi.
1998 yılında kurulan ve 2006’da Tezelli Ailesi tarafından devralınan İntersam Etiket, sunduğu kaliteli hizmetle Türkiye’deki birçok önemli firmanın iş ortağı konumunda. Kuruluşunun 22’inci yılını kutlayan İntersam Etiket, 33 kişilik ekibiyle başta gıda ve kimya olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlere etiket üretiyor.

Hedef Orta Asya
ve Ortadoğu
Gerçekleştirdikleri 9 renkli baskı ve otomatik kesim makinesi yatırımlarıyla gelecek dönem hedeflerini bir üst seviyeye çıkaran İntersam Etiket, 2021’de başta Orta Asya ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere yurtdışı pazarlarına açılmayı hedefliyor. Yeni makinelerle birlikte üretim hızlarını iki katına çıkaracaklarını dile getiren Volkan Tezelli, ürün çeşitlendirme konusunda çalıştıklarını da söyledi. Tezelli, “Kendinden yapışkanlı etiketler üzerinde çalışıyoruz. Yeni makinemizle birlikte slim etiket dediğimiz, giydirme etiket de yapıyor olabileceğiz. Bu da bize ambalaja yönelik yeni bir pazara açılma imkanı sağlayacak” dedi.
Günümüzde hem iletişimin hem de nakliyenin hızlanmasından dolayı tercihlerde işçiliğin ön plana çıktığını vurgulayan Tezelli, “Kullandığımız makineler dünya standartlarına uygun. Bu noktada dünyada artık fiyatlar daha önem kazanıyor.
Burada işçiliğini ne kadar ucuza mal edebiliyorsanız, rekabet konusunda o kadar öne çıkıyorsunuz. Biz bu bağlamda güzel işlere imza atabileceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Tedbirler alındı
Pandemi döneminde gıda ve kimya sektörlerinden yoğun bir talep olduğunu ve bu yüzden insanların evlerine kapandığı karantina döneminde de yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Tezelli, olası bir ikinci dalgaya karşı tedbirlerini aldıkları kaydetti.
Sektörde yaşanan en büyük sıkıntının kalifiye eleman olduğuna dikkat çeken Tezelli, “Etiket sektörü çok fazla bilinmediği için sektörde ara eleman ihtiyacı söz konusu. Biz bu sıkıntıyı çözmek için niteliksiz bir elemanı ya da stajdan bir öğrenciyi alıp iş öğretmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51