banner34

banner50

banner6

İnsu Teknik'in kalitesi tescillendi

Gazlı amortisör sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da global oyunculardan biri olan İnsu Teknik, FORD tarafından dünyadaki en iyi tedarikçilerine verilen ve üst düzey prestije sahip olan ‘FORD Q1 Kalite Sertifikası’nı almaya hak kazandı. İnsu Teknik, FORD’un küresel düzeyde büyük saygınlığı bulunan ve dünyadaki en iyi tedarikçilerine verdiği FORD Q1 Kalite Sertifikası’nı alarak, FORD’un üst statüde tedarikçilerinden biri olarak tescillendi.

Şirketler 15.02.2021, 20:11 15.02.2021, 20:11
İnsu Teknik'in  kalitesi tescillendi
Gazlı amortisör sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da global oyunculardan biri olan İnsu Teknik, FORD tarafından dünyadaki en iyi tedarikçilerine verilen ve üst düzey prestije sahip olan ‘FORD Q1 Kalite Sertifikası’nı almaya hak kazandı.
İnsu Teknik, FORD’un küresel düzeyde büyük saygınlığı bulunan ve dünyadaki en iyi tedarikçilerine verdiği FORD Q1 Kalite Sertifikası’nı alarak, FORD’un üst statüde tedarikçilerinden biri olarak tescillendi. İnsu Teknik’te gerçekleştirilen Sertifika Töreni’nde konuşan İnsu Teknik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Süalp, FORD’un küresel kalite sertifikası olan ve uluslararası tedarikçi ağı açısından son derece prestijli olan Q1’i almanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. FORD Q1 sisteminin, üreticinin başarısını ve sürekli gelişimini sağlarken, yüksek standartlarda kalite ve üretim disiplini sağlayan çok önemli bir yapı olduğunu belirten Süalp, “Bu yapının bir parçası olmak, geleceğe dönük hedeflerimiz açısından son derece önemli. İnsu Teknik olarak, mevcut kalite sistemimizin güvenilirliği ve müşteri beklentileri en iyi şekilde karşılanması dolayısıyla bu prestijli ödüle layık görüldük. Q1, tüm dünyadaki otomotiv ekosistemi açısından referans gösterilecek derecede kıymetli bir sertifikadır” dedi.

“İnovasyona odaklandık”
Süalp, inovasyona ve sürdürülebilir başarıya büyük önem verdiklerini dile getirerek, “Yenilikçi teknolojilere sahip ürünler geliştirip üretiyoruz. Bünyemizde yer alan Ar-Ge Merkezimiz ile hizmet verdiğimiz sektörlere özel ürün ve teknoloji geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Ayrıca sosyal sorumluluk ve çevre bilinciyle de paydaşlarımızın yanında yer almaya devam ediyoruz. Eğitimden çevreye kadar, birçok alanda geleceğimize yatırım yapmayı da görev biliyoruz. Örnek vermek gerekirse, fabrikamız kendi enerjisini kendisi üretiyor. Her alanda da sürdürülebilir çözümler üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

FORD’dan İnsu Teknik’e övgü
Uzun yıllardır FORD’un ana tedarikçilerinden biri olan İnsu Teknik, gerekli prosedürleri tamamlayıp, Q1 Kalite Sertifikası’nı almaya hak kazanırken, ürünleri ve yüksek kalite üretim sistemleriyle, FORD yetkililerinden tam not aldı.
Törene FORD STA Müdürü Fatih Aydoğdu ve FORD yetkilileri etkinlik sonunda hatıra panosuna imzalar attılar.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51