banner6

İnşaat sektöründe çeyrek asırlık tecrübe: Alpiş İnşaat

İnşaat sektöründe çeyrek asırlık tecrübe: Alpiş İnşaat

Şirketler 21.10.2019, 21:00 21.10.2019, 21:00
İnşaat sektöründe çeyrek asırlık tecrübe: Alpiş İnşaat
İnşaat sektöründe 25 yılı geride bırakan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "25 yıldır olduğu gibi gelecek yıllarda da bu memlekete, bu topraklara, bu vatana hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.

Kendisi ile birlikte Selim Karaalp ve Kerim Karaalp olmak üzere üç kardeş işe başladıklarını ve çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Sertaç Karaalp, "Lüks konutlar, villalar da yaptık. Daha sonra Tuana Evleri'ni Bursa'ya kazandırdık. Site mantığının sadece Nilüfer'de değil, Osmangazi'de de Yıldırım'da da yapılabileceğini, İstanbul Caddesi'ndeki bu projede gösterdik. Bu projeyle bölgedeki kalite ve standartları yüzde 50 yukarıya çıkardık. 356 dairelik bir projeyi bitirdikten sonra hemen yanında Alpiş Aden House'a başladık. Orada da 690 daire ve 12 dükkandan oluşuyor. Onu da alnımızın akıyla bitirdik dedi. Bugüne kadar 4 binin üzerinde konut ve bununla birlikte işyeri inşa ettiklerini söyleyen Karaalp, son yıllarda kurumsallaşmaya ağırlık verdiklerini, Grubun bünyesine gıdayla ilgili bir şirketi kattıklarını, yeni ve farklı sektörlerde yer almak adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

YENİ PROJELER GELİYOR
"25'nci senemizi bitirdik, 26'ncı senenin içerisindeyiz. Bursa halkına da teşekkür ediyorum; bizleri kendi şirketleri gibi benimsediler. Kurumsallaşmış, ismi olan firmalar biraz ağır çalışır ama durma olmaz. Projelerimizle Bursa'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Güzel bir okul yapıyoruz. Onun inşaatı devam ediyor. Yeni proje anlamında 2020'yi bekliyoruz. Bursa'nın en büyük özel okulunu yapıyoruz. 20 bin metrekarelik bir alanda olacak. Bunun detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız diyen Karaalp sözlerini şöyle sürdürdü: "İki proje hayata geçirmek arzusundayız. Birisi yine İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilecek. Diğeri de 23 Nisan Mahallesi'nde olacak. İstanbul Caddesi'ndeki projemiz çok büyük ve fonksiyonlu bir projesi. İçerisinde otel, hastane ve AVM'nin olacağı büyük ve konsept bir proje olacak. Orasıyla ilgili de çalışmalarımız son noktada. Dediğim gibi 2020'nin ilk aylarında start vereceğiz.

Sayı: 1221 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51