banner6

Her firmanın bir 'Usta'sı olmalı

Otomotiv, makine, tekstil, sağlık ve eğitim başta olmak üzere farklı sektörlerdeki birçok firmanın ihtiyacına özel depolama ve ekipman çözümleri sağlayan Usta Endüstri, önemli firmaların çözüm ortağı oluyor. “Her firmanın bir ‘Usta’sı olmalı” sloganı ile firmalara hizmet verdiklerini söyleyen Usta Endüstri Ekipmanları Genel Müdürü Hamdi Semiz, “Muhasebe dosyalarından kitaplara, küçük pullardan özel ölçülü büyük paletlere kadar her tür malzemenin dinamik ve statik olarak depolanması, 5s standartlarına uygun olarak korunması ve saklanmasında kullanılan sanayi mobilyaları ve metal dolaplar ile depolama imkanı sağlıyoruz” dedi.

Şirketler 07.12.2020, 20:15 07.12.2020, 20:15
Her firmanın bir 'Usta'sı olmalı
Otomotiv, makine, tekstil, sağlık ve eğitim başta olmak üzere farklı sektörlerdeki birçok firmanın ihtiyacına özel depolama ve ekipman çözümleri sağlayan Usta Endüstri, önemli firmaların çözüm ortağı oluyor.
“Her firmanın bir ‘Usta’sı olmalı” sloganı ile firmalara hizmet verdiklerini söyleyen Usta Endüstri Ekipmanları Genel Müdürü Hamdi Semiz, “Muhasebe dosyalarından kitaplara, küçük pullardan özel ölçülü büyük paletlere kadar her tür malzemenin dinamik ve statik olarak depolanması, 5s standartlarına uygun olarak korunması ve saklanmasında kullanılan sanayi mobilyaları ve metal dolaplar ile depolama imkanı sağlıyoruz” dedi.
Metal, çelik, alüminyum, pleksi ve benzeri birçok materyallerden malzeme, personel ve takım dolapları, çalışma tezgah ve masaları, takım arabaları, depolama ve yedek parça rafları gibi ürünlerle firmaların ekipman tedariki sağladıklarını söyleyen Semiz, “20 yılı aşkın süredir metal dolap ve raf sistemleri konusunda tüm sektörlerdeki birçok firmanın çözüm ortağı olduk. Bu dönemlerde dünyanın en iyi metal dolap üreticileri ve raflama çözümü sunan firmaları ile beraber çalışma imkanımız oldu. Bu sayede dünyanın sisteme bakış açısını da çok iyi izleme şansımız olurken bu kazanımları çalıştığımız firmalar ile paylaşarak müşterilerimizin doğru yatırım yapmalarını ve kazanımlarını arttırmayı hedefliyoruz Usta Endüstri’nin hedefleri arasında yurt içinde olduğu gibi, yurt dışı firmalar tarafından da bilinen ve tanınan bir Türk sermayeli endüstriyel depolama ve ekipman tedarikçisi bir marka olmaktır” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51