banner6

Hakser yenilikçi çözümleriyle göz dolduruyor

Metal sanayi sektörünün önde gelen firmalarından Hakser Lazer, yeni çağa yön veriyor. Otomotiv, inşaat, ağır sanayi, kalıp sanayi, reklamcılık, tüm makine üretim sanayi, mağaza donanım ve ekipmanları gibi sektörlere hizmet veren Hakser Lazer; inovatif değerlerden oluşan çalışma prensibiyle müşterilerine yenilikçi çözümler sunuyor.

Şirketler 30.12.2019, 22:00 30.12.2019, 22:00
Hakser yenilikçi çözümleriyle göz dolduruyor
Metal sanayi sektörünün önde gelen firmalarından Hakser Lazer, yeni çağa yön veriyor. Otomotiv, inşaat, ağır sanayi, kalıp sanayi, reklamcılık, tüm makine üretim sanayi, mağaza donanım ve ekipmanları gibi sektörlere hizmet veren Hakser Lazer; inovatif değerlerden oluşan çalışma prensibiyle müşterilerine yenilikçi çözümler sunuyor. Geniş müşteri portföyü ve deneyimli geçmişi ile Bursa'da metal sektörüne hizmet veren marka, etkin makine parkurları ile performans gerektiren üretimlerde ön plana çıkıyor. Büyük ölçekli işler için çok hızlı motor gücüne sahip "Trubend Cell 7000 makinesinin yenilikçi teknolojisiyle sektörün göz bebeği konumunda hız kesmeden birçok sektörün ihtiyacını karşılıyor.
YENİ ÇAĞIN İHTİYAÇLARINA
İNOVATİF TEKNOLOJİ İLE ÇÖZÜM
HAKSER LAZER'DE
Lazer kesim gibi birçok endüstriye yenilikçi çözümler sunan marka, yeni çağın ihtiyaçlarına göre hareket ediyor; müşterilerine profesyonel ekibi ile en iyi şekilde hizmet sağlıyor. Sektörde belli bir misyonu üstlenen, detaylı analiz ve değerlindermelerin ardından makinelerini son teknolojiye göre yenileyen Hakser Lazer, bundan sonrası için de üretim ve kaliteyi ön planda tutarak inovatif teknolojiyi değerleri arasında tutmayı hedefliyor.

Sayı: 1231 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51