banner6

Endüstride güvenilir çözüm ortağı

GÖKSEL BAŞARAN Kesintisiz enerji ve hizmet ilkesini hayata geçirdiği projelerde ispatlayan LimaDEM Elektrik Danışmanlık Mühendislik endüstriyel tesislerin güvenilir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. LimaDEM Elektrik Danışmanlık Mühendislik San.

Şirketler 21.12.2020, 20:12 21.12.2020, 20:12
Endüstride güvenilir çözüm ortağı
GÖKSEL BAŞARAN

Kesintisiz enerji ve hizmet ilkesini hayata geçirdiği projelerde ispatlayan LimaDEM Elektrik Danışmanlık Mühendislik endüstriyel tesislerin güvenilir çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

LimaDEM Elektrik Danışmanlık Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Şafak Karabiber, elektrik, mekanik, otomasyon ve teknolojik altyapı konularında tedarik, montaj, imalat, devreye alma, işletme ve bakım konularında anahtar teslim hizmet verdiklerini söyledi.
Hayata geçirdikleri tüm projelerde enerji verimliliği, insan sağlığı ve kaliteden ödün vermeden çalıştıklarının altını çizen Karabiber, “Tecrübeli ve uzman kadromuzla başta Bursa olmak üzere Türkiye genelindeki tüm organize sanayi bölgeleri, sanayi tesisleri, otel, hastane, iş ve alışveriş merkezleri, elektrik proje çizimi, OG tesisleri, trafo kurulumları, kuvvet tesisatı, aydınlatma tesisatı, yangın algılama ve acil yönlendirme tesisatı, otomasyon sistemleri ve güvenlik sistemlerinin yapımı, kuruluş ve bakımlarını gerçekleştirmekteyiz” şeklinde konuştu.

Tüm Türkiye’ye  malzeme temini
Karabiber, bunların yanında bir diğer firması olan Limaç Elektromarket Pazarlama Satış ile Türkiye genelindeki tüm organize sanayi bölgeleri, sanayi tesisleri, otel, hastane, iş merkezi ve alışveriş merkezleri gibi kuruluşların elektrik malzeme teminini sağladığını belirti.
Enerji sektöründe güvenilir, hızlı çözümler üreten ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet verdiklerini söyleyen LimaDEM Elektrik Danışmanlık Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Şafak Karabiber, “Gün geçtikçe kıymetlenen enerji konusunda her türlü teknolojiyi, bilimi, etkili ve verimli kullanarak tüketicinin, kurum ve kuruluşların kullanımına yönelik, yaratıcı ve verimli çözümler üretmek ve uygulamak hedefimizdir. Ulusal ve uluslararası düzeyde faaliyet gösteren ve tanınan büyük projelere, uygulamalara imza atan, paydaşlarının memnuniyetini her şeyden üstte tutan yenilikçi ve yaratıcı bir kurum olmayı planlamaktayız” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51