banner6

Dev Projelerde Türk Prysmian Kablo İmzası

Ülkemizde kablo sektörünün öncü firması Türk Prysmian Kablo, Türkiye’nin mega projelerine enerji aktarımını sağlamayı sürdürüyor. Bugüne kadar İstanbul Havalimanı’ndan Osmangazi Köprüsü’ne, Marmaray’dan Avrasya Tüneli’ne, birçok büyük projenin kablo çözüm ortağı olan şirket, pandemi döneminde de Sancaktepe Prof.

Şirketler 19.10.2020, 20:50 19.10.2020, 20:50
Dev Projelerde Türk Prysmian Kablo İmzası
Ülkemizde kablo sektörünün öncü firması Türk Prysmian Kablo, Türkiye’nin mega projelerine enerji aktarımını sağlamayı sürdürüyor.

Bugüne kadar İstanbul Havalimanı’ndan Osmangazi Köprüsü’ne, Marmaray’dan Avrasya Tüneli’ne, birçok büyük projenin kablo çözüm ortağı olan şirket, pandemi döneminde de Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ve Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi gibi önemli projelere de yangına karşı güvenli kablolarıyla hayat verdi.

Türkiye’nin son yıllarda mega olarak adlandırılan büyük projelerinde çözüm ortağı olan Türk Prysmian Kablo, son olarak pandemi dönemi yapımına başlanarak tamamlanan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ve Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi gibi önemli projelerin de kablo tedarikçisi oldu. Geçmiş dönemde, dünya mirası kabul edilen Göbeklitepe’ye de yeni nesil, yangına karşı güvenli kablolarıyla enerji sağlayan Türk Prysmian Kablo, yenilikçi çözümleriyle tarihi mirasımıza da hayat verdi.

Sağlık sektörüne de tarihi eserlere de enerji sağlıyor

Çok kısa sürede yapımının tamamlanması için seferber olunan, bin oda kapasiteli Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi’nin kablolarını 1 hafta içerisinde teslim ettiklerini söyleyen Türk Prysmian Kablo CEO’su Cinzia Farisè, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonumuzdan aldığımız güçle ve sahip olduğumuz teknolojilerle, Türkiye’nin en önemli projelerini geleceğe taşıyoruz. Bundan önce, Bursa, Eskişehir ve Ankara Bilkent Şehir Hastaneleri’ne verdiğimiz kablolar ile sağlık alanında güvenilir bir çözüm ortağı olduk. Son olarak  ülkemizin ve dünyanın zor günlerden geçtiği bir dönemde, Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ve Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi’nde de kablolarımızla yer almak bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51