banner34

banner50

banner6

Canel Otomotiv'den KIA Hamlesi

Canel Otomotiv’den KIA Hamlesi

Şirketler 16.06.2020, 03:00 16.06.2020, 03:00
Canel Otomotiv'den KIA Hamlesi

1988 yılından bu yana alüminyumu şekillendirerek otomotiv sektörüne çözüm üreten Canel Otomotiv, gerçekleştirdiği iş birlikleriyle de dünyanın dört bir yanına ürünlerini göndermeye devam ediyor.



Otomotiv ana sanayiye akıllı çözümler sunan Canel Otomotiv, iş birliği yaptığı firmalara bir yenisini daha ekledi. Pandemi süresi boyunca çalışmalarını ara vermeden sürdüren ve araçlarda hafifletici çözümlere imzasını atan Canel Otomotiv, KIA ile yaptığı anlaşma ile de gücüne güç kattı. 2019 senesinin sonuna doğru alınan proje ile KIA Sportage portbagaj üretimini gerçekleştirdiklerini aktaran Canel Otomotiv Proje Müdürü Murat Elveren proje tasarımının tamamının Canel Otomotiv tarafından yürütüldüğünü aktardı. Elveren “İlk sevkiyatını 1 Haziran’da KIA’nın Slovakya’da bulunan Zilina Fabrikasına yaptığımız projemiz, 01 Kasım 2021 tarihinde seriye başlayacak ve 6 yıl devam edecek” dedi.

60 sn’de 1 takım üretiliyor

KIA ile ilk kez çalışmaya başladıklarını aktaran Elveren “Canel Otomotiv’in sayısal olarak aldığı en büyük proje olması ve dakikada 1 takım bitiriyor olmak bizler için büyük bir motivasyon kaynağı” dedi.

Yeni normalleşmede istihdam artışı

Proje Müdürü Murat Elveren, koronavirüs sebebiyle üretimlerini durduran otomotiv firmalarına nazaran Canel Otomotiv’in aldığı projeler doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü aktararak yeni normalleşme ile birlikte istihdam sayısında da bir artışa gidileceğini ifade etti.


Sayı: 1255 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51