banner6

Canel Otomotiv pandemi dönemini başarıyla yönetiyor

Yeşilova Holding’in otomotiv kanadını temsil eden Canel Otomotiv, pandemi dönemini başarıyla yürütüyor. Canel Otomotiv Yatırım ve Endüstriyel Satınalma Yöneticisi Alper Erk, Canel Otomotiv’in koronavirüs sürecini başarılı bir şekilde yönettiğini aktardı.

Şirketler 28.09.2020, 21:47 28.09.2020, 21:47
Canel Otomotiv pandemi dönemini başarıyla yönetiyor

Yeşilova Holding’in otomotiv kanadını temsil eden Canel Otomotiv, pandemi dönemini başarıyla yürütüyor.

Canel Otomotiv Yatırım ve Endüstriyel Satınalma Yöneticisi Alper Erk, Canel Otomotiv’in koronavirüs sürecini başarılı bir şekilde yönettiğini aktardı. Erk “Ülkemizde faaliyet gösteren ana sanayi araç üreticilerinin 2019 ve 2020 yılı ilk 6 aylık araç üretim adetlerini incelediğimizde sektördeki daralmanın yüzde 30 bandında olduğunu söyleyebiliriz. Bu rakamlar doğrultusunda da salgın global anlamda tedarik zincirine bazı olumsuz durumları da beraberinde getirdi. Canel Otomotiv olarak almış olduğumuz alternatif yöntemler sayesinde bu süreci aksatmadan sürdürmeye çalıştık” dedi.

Koronavirüs ile birlikte tedarikteki olumsuzlukları da değerlendiren Erk sözlerine şöyle devam etti: “Tedarik probleminin önüne geçebilmek adına bazı alternatif yöntemler devreye alınabilir. Bunların başında emniyet stoklarını artırarak malzeme temininin sürekliliğini sağlayabiliriz.”

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51