banner6

Can Alüminyum mobilya sektörüne damga vuracak

Türkiye’nin en büyük alüminyum tedarikçilerinden biri olan Can Alüminyum, tasarımı tescillenmiş yeni ürünleriyle mobilya sektörüne damgasını vurmaya hazırlanıyor. Can Alüminyum olarak entegre kulp ürün grubunda kendi tasarımlarını hayata geçirmeye hazırlandıklarını söyleyen Mobilya Ürünleri Satış Müdürü Mustafa Üner, alüminyumun bu noktadaki avantajlarının altını çizerek şunları söyledi: “Alüminyum beraberinde kullanılan ürünün kalitesini ve değerini artırıyor.

Şirketler 12.10.2020, 15:41 12.10.2020, 15:41
Can Alüminyum mobilya sektörüne damga vuracak
Türkiye’nin en büyük alüminyum tedarikçilerinden biri olan Can Alüminyum, tasarımı tescillenmiş yeni ürünleriyle mobilya sektörüne damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Can Alüminyum olarak entegre kulp ürün grubunda kendi tasarımlarını hayata geçirmeye hazırlandıklarını söyleyen Mobilya Ürünleri Satış Müdürü Mustafa Üner, alüminyumun bu noktadaki avantajlarının altını çizerek şunları söyledi: “Alüminyum beraberinde kullanılan ürünün kalitesini ve değerini artırıyor. Sunduğu farklı renk seçenekleri, kaliteli yüzeyi ve uzun ömürlülüğü sayesinde de tercih edilen bir malzeme haline geliyor. Geniş ürün yelpazemizde yer alan ve ciromuzda önemli bir yer tutan entegre kulp ürünlerinde de alüminyumun avantajlarını kullanıyoruz. Çevreci bir metal olan alüminyum ile şekillendirilen yeni tasarımlarımız hem akıl dolu hem de sade çizgileriyle en çok tercih edilen ürünler olacak.”

Mobilya sektöründeki ürünlerin genelinin özgünlükten uzak, birbirlerinin aynı tasarımlar olduğunu söyleyen Endüstriyel Tasarım Sorumlusu Pelin Sezgin, Can Alüminyum olarak kendi tasarımlarını ortaya koyduklarını ve ürün çeşitliliklerini bu şekilde artırdıklarını söyledi.

 

 

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51