banner6

Bükreş'te tramvay ihalesini Durmazlar kazandı

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan tramvay ihalesini Durmazlar Holding kazandı. Bükreş Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 11 Aralık 2018'de ilan edilen 100 adet tramvay ihalesine iki firmanın teklif verdiği belirtildi.

Şirketler 11.11.2019, 22:00 11.11.2019, 22:00
Bükreş'te tramvay ihalesini Durmazlar kazandı
Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan tramvay ihalesini Durmazlar Holding kazandı.

Bükreş Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 11 Aralık 2018'de ilan edilen 100 adet tramvay ihalesine iki firmanın teklif verdiği belirtildi. Açıklamada, 180 milyon avro değerindeki ihaleyi 99,61 puanla 15 Mart 2019'da teklif veren Durmazlar Holding'in kazandığı belirtildi. Holdingin, Caraş-Severin'in Reşita ilçesindeki 13 tramvaylık ihaleyi de kazanması bekleniyor.

"Büyük İşletme Ar-Ge kategorisinde Durmazlar'a ödül
2019 Verimlilik Ödülleri, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nda (KOSGEB) düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Verimlilik Ödülleri'ne bu yıl yapılan başvurulardan 181'inin değerlendirmeye alındığını belirterek, "İşletmelerimizin verimlilik konusundaki gelişimi, ülkemizin rekabet gücüne güç katacaktır ifadesini kullandı. Verimlilik temalı projeleriyle birinci olan kurumlara ödülleri takdim edildi. "KOBİ kategorisinde Pul-Tech Frp Kompozit Yapı Tekj. İmlt. San. ve Tic. AŞ, "Büyük İşletme Ar-Ge kategorisinde Durmazlar Makine Sanayii ve Ticaret AŞ, "Büyük İşletme Sürdürülebilir Üretim kategorisinde Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ, "Büyük İşletme Süreç İyileştirme kategorisinde Yataş Yatak ve Yorgan San. Tic. AŞ ile "Kamu kategorisinde Özyeğin Üniversitesi Enerji Çevre ve Ekonomi Merkezi ödül aldı.

Sayı: 1224 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51