banner6

BOSBİR A.Ş artan elektrik maliyetlerine çözüm arıyor

Bursa'daki organize sanayi bölgelerinin katılımıyla kurulan Bursa Organize Sanayi Bölgeleri Birliği A. Ş.

Şirketler 25.11.2019, 22:00 25.11.2019, 22:00
BOSBİR A.Ş artan elektrik maliyetlerine çözüm arıyor
Bursa'daki organize sanayi bölgelerinin katılımıyla kurulan Bursa Organize Sanayi Bölgeleri Birliği A.Ş. (BOSBİR A.Ş.), Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

BOSBİR A.Ş., Bursa'da faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına kaliteli, kesintisiz ve uygun fiyatlı enerji temin etmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. NOSAB'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve TEKNOSAB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi ve NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez ile Bursa'da faaliyet gösteren organize sanayi bölgelerinin yönetim kurulu başkanları ile bölge müdürleri katıldı.Toplantıda BOSBİR A.Ş.'nin gelecek planlaması masaya yatırılırken, artan enerji maliyetleri karşısında sanayi kuruluşlarına alternatif çözümler sunmanın yolları arandı.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren BTSO ve TEKNOSAB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BOSBİR A.Ş.'nin Bursa'daki organize sanayi bölgeleri arasında işbirliği ve dayanışmayı sağladığını söyledi. BTSO olarak Türkiye'nin güçlü bir sanayi ülkesi olması hedefiyle çalıştıklarını kaydeden Burkay, "Dünyada yaşanan ekonomik rekabet gün geçtikçe daha zorlu bir hale geliyor. Bu rekabet ortamında yüksek katma değerli ve rekabetçi bir üretim yapısına sahip olmalıyız. İş dünyasının çatı kuruluşu olarak üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesine, yeni çağın sanayi anlayışına uygun şekilde teknoparkların ve TEKNOSAB gibi yeni OSB'lerin kurulmasına öncülük ediyoruz. Son dönemde ülkemizin üretim ekonomisini öncelikli gündem olarak belirleyerek yerli ve milli üretimi öne çıkarması sanayicilerimiz için de büyük bir moral kaynağı oldu. Faaliyet alanları itibariyle Bursa'da yeni bir döneme giriyoruz. Bu dönemde sanayimizi yeni yatırımlarla büyütmek hedefiyle eğitim başta olmak üzere birçok konuda dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz. Güçlü sanayi, güçlü Türkiye demek dedi.
Ev sahibi olarak söz alan OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi ve NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, OSB'lerin yeni projeler geliştireceğini belirterek, "Bursa'da sanayi üretimini artırmak için OSB'ler olarak daha çok bir araya geleceğiz ve yeni projeler üretmek için elimizden geleni yapacağız dedi. Toplantıda BOSBİR A.Ş.'nin gelecek planlaması masaya yatırılırken, artan enerji maliyetleri karşısında sanayi kuruluşlarına alternatif çözümün yolları arandı. Toplantı OSB Başkanlarının görüş ve önerilerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.

Sayı: 1226 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51