banner34

banner50

banner6

BOLT'tan elektrikli ve hibrit araç hamlesi

Sektördeki tecrübesi ve üretim üstünlüğünü Türkiye’nin 384’üncü Ar-Ge merkezi olarak taçlandıran Bolt Bağlantı Elemanları, Ar-Ge faaliyetleri ile elektrikli ve hibrit araçların bağlantı elemanlarını üretmek üzere yeni stratejilerini gerçekleştiriyor. GÖKSEL BAŞARAN Bolt Bağlantı Elemanları Genel Müdürü Sinan Topuk, cıvata, somun ve soğuk dövme parçalarla otomotiv, makine, beyaz eşya ve inşaat sektörlerinin yanı sıra ülkemizde ve Avrupa da faaliyet gösteren organizatör firmalara kalite, tasarım ve proje odaklı çözümler sunduklarını ifade etti.

Şirketler 09.11.2020, 20:59 09.11.2020, 20:59
BOLT'tan elektrikli ve hibrit araç hamlesi
Sektördeki tecrübesi ve üretim üstünlüğünü Türkiye’nin 384’üncü Ar-Ge merkezi olarak taçlandıran Bolt Bağlantı Elemanları, Ar-Ge faaliyetleri ile elektrikli ve hibrit araçların bağlantı elemanlarını üretmek üzere yeni stratejilerini gerçekleştiriyor.

GÖKSEL BAŞARAN

Bolt Bağlantı Elemanları Genel Müdürü Sinan Topuk, cıvata, somun ve soğuk dövme parçalarla otomotiv, makine, beyaz eşya ve inşaat sektörlerinin yanı sıra ülkemizde ve Avrupa da faaliyet gösteren organizatör firmalara kalite, tasarım ve proje odaklı çözümler sunduklarını ifade etti.
Topuk, “BOLT; artan globalleşmede, rekabet gücünü elinde tutma, sektöründe sürdürülebilir gelişme ve teknolojik ilerleme için üründe ve üretim sürecinde yenilik, ürün kalite standartlarının yükseltilmesi, yerlileştirme, verimlilik artışı ve üretim maliyetlerinin düşürülmesi hedefleri doğrultusunda Ar-Ge faaliyetleri yürütmektedir. Ar-Ge sonucu ortaya çıkan bilgi birikiminin yarattığı yaygın etkiyi kullanarak firma kültürüne sürekli katkı sağlamaktayız” dedi.

Türkiye’nin 384’üncü Ar-Ge Merkezi
2017 yılında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye’nin 384’üncü Ar-Ge merkezi olarak onaylandıklarını hatırlatan Bolt Bağlantı Elemanları Genel Müdürü Sinan Topuk, “Sektördeki tecrübemiz ve üretim üstünlüğümüze sürekli iyileştirmeler ve teknolojik yatırımlar ile devam ediyoruz. Elektrikli ve hibrit araç pazar payının artış hızını göz önünde tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle bu alanda bağlantı elemanları üreticisi olarak önemli bir konumlanmamız olacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51