banner34

banner50

banner6

Bilimp'ten Covid-19 erken uyarı sistemi

Bilimp, şirket ve kurumların “Covid-19 süreç ve risk yönetimi” için yeni bir uygulama geliştirdi. Bilimp “Covid-19 Risk Yönetimi” uygulaması ve algoritmasıyla, bir şirket ya da kurum riskleri önceden belirleyip, etkili önlem alabilecek.

Şirketler 14.09.2020, 13:07 14.09.2020, 13:07
Bilimp'ten Covid-19 erken uyarı sistemi
Bilimp, şirket ve kurumların “Covid-19 süreç ve risk yönetimi” için yeni bir uygulama geliştirdi. Bilimp “Covid-19 Risk Yönetimi” uygulaması ve algoritmasıyla, bir şirket ya da kurum riskleri önceden belirleyip, etkili önlem alabilecek. Uygulama sayesinde özellikle işletmeler pandemi koşullarında hem çalışanlarının sağlığını korumak için önlemlerini önceden alma imkanına kavuşacak, hem de işletmenin üretim ve hizmet sürecini aksatmadan sürdürmesini sağlayacak.

Bilimp ile entegre çalışan özel bir yazılım  Türkiye’de bir ilk olan bu uygulamayı 8 Ekim itibariyle de kullanıma açılacak.

Erken ve hızlı tespit

Bilimp’in web ve mobil uygulamaları sayesinde tüm çalışanlara hızlıca ulaşmaya imkan tanıdığını dile getiren Bilimp Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Filiz Çelik, risk algoritmaları içeren bir yazılım geliştirerek “hastalık belirtisi ve risk durumunun” belirlenmesini ve salgınla mücadeleyi kolaylaştırdıklarını söyledi. Çelik, “Bilimp içindeki Covid-19 Risk Yönetimindeki algoritma ile hastalık riski veya belirtisi olan çalışanları önceden ve hızlı tespit ederek erken önlem alınmasını sağlıyor ve yayılım riskini azaltıyor” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51