banner6

Bilen Patent'ten inovatif marka yolculuğuna katkı

2004 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışında olmak üzere; marka, patent, endüstriyel tasarım, alan adı ve telif haklarına ilişkin araştırmadan tescile, rakip-teknoloji takibinden mahkeme nezdinde temsile kadar çok geniş bir alanda hizmet veren Bilen Patent, ülke ekonomisine değer katmaya devam ediyor. Firmaların dünya standartlarında Ar-Ge yapmalarını, Ar-Ge'yi sarmallar halinde birleştirerek inovasyona dönüştürmelerini, inovasyonu firmanın tüm birimlerine yaymalarını, patent kültürünü kazanmalarını ve devlet desteklerinden en üst seviyede faydalanmalarını sağlama hedefiyle, Univation ile Türkiye'de bir ilk niteliğindeki iş modelini hayata geçiren Bilen Patent, önemli iş birlikleriyle de adından söz ettiriyor.

Şirketler 02.03.2020, 21:00 02.03.2020, 21:00
Bilen Patent'ten inovatif marka yolculuğuna katkı
2004 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışında olmak üzere; marka, patent, endüstriyel tasarım, alan adı ve telif haklarına ilişkin araştırmadan tescile, rakip-teknoloji takibinden mahkeme nezdinde temsile kadar çok geniş bir alanda hizmet veren Bilen Patent, ülke ekonomisine değer katmaya devam ediyor.
Firmaların dünya standartlarında Ar-Ge yapmalarını, Ar-Ge'yi sarmallar halinde birleştirerek inovasyona dönüştürmelerini, inovasyonu firmanın tüm birimlerine yaymalarını, patent kültürünü kazanmalarını ve devlet desteklerinden en üst seviyede faydalanmalarını sağlama hedefiyle, Univation ile Türkiye'de bir ilk niteliğindeki iş modelini hayata geçiren Bilen Patent, önemli iş birlikleriyle de adından söz ettiriyor.
"Başımıza İcat Çıkartın parolasıyla Bursa'dan yola çıkan Bilen Patent'in Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kocakuşak, Ar-Ge alanında birlikte önemli başarılara imza attıkları Çanakkale Dardanel CEO'su Barış Harbi ve Hasan Sözüneri Mimarlık firmasının sahibi Hasan Sözüneri'yle bir araya geldi.
Alanında uzman ekibiyle birlikte profesyonel ve kaliteli danışmanlık hizmeti verdiklerini belirten Bilen Patent Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kocakuşak, "Her biri alanında son derece tecrübeli çözüm ortaklarından oluşan bir ağ sayesinde patent ve marka konularının dışında, hizmet sektörüne yönelik birçok alanda da etkin olarak çalışmalar yapıyoruz. Ulusal ve uluslararası alanda kaliteli hizmet veren lider bir firma olma yolunda her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz dedi. Firmaların Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerinin hayata geçirilmesine destek verdiklerini ifade eden Kocakuşak, merkezin teknik, teknolojik ve ekonomik boyutlarda tasarlanması için geliştirme ve prosedür çalışmalarını yürüttüklerini kaydetti.
Bu kapsamda ton balığı sektöründe pazar lideri olan Çanakkale Dardanel'in Ar-Ge Merkezi çalışmalarını birlikte yürüttüklerini dile getiren Kocakuşak, "Dardanel markasının, son teknolojiye sahip tesislerinde, Ar-Ge Merkezi Belgesi ile geliştirdiği ve sofralara ulaştırdığı en sağlıklı ürünlerin yanında, inovatif bir marka olmaktan da ödün vermediği tescillendi. Firmanın bu gururu yaşamasında yer aldığımız için çok mutluyuz dedi. Kocakuşak, Dardanel CEO'su Barış Harbi'ye, Ar-Ge Merkezi çalışmalarındaki ortak başarıları adına plaket takdim etti.
Diğer yandan Hasan Sözüneri Mimarlık firmasının sahibi Hasan Sözüneri ile de bir araya gelen Bilen Patent Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kocakuşak, "Bursa'nın mimarı alanda ilk ve tek tasarım merkezi olan ve çalışmalarını birlikte yürüttüğümüz Hasan Sözüneri Mimarlık ile de çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. İş birliklerimiz önümüzdeki dönemlerde de devam edecek diye konuştu.

Sayı: 1240 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51