banner6

28 yıllık sektör tecrübesi

Yankı Yemek&Catering firması, geleneksel kış yiyeceklerin yapma imkânı bulamayalar için belirli aralıklarla turşu, salça, reçel ve tarhana günleri düzenliyor. Firmanın satış ve pazarlama yöneticisi Seda Çibuk, kısa süre önce Çalı Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde düzenledikleri "Turşu Günü nün büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Şirketler 11.11.2019, 22:00 11.11.2019, 22:00
28 yıllık sektör tecrübesi
Yankı Yemek&Catering firması, geleneksel kış yiyeceklerin yapma imkânı bulamayalar için belirli aralıklarla turşu, salça, reçel ve tarhana günleri düzenliyor. Firmanın satış ve pazarlama yöneticisi Seda Çibuk, kısa süre önce Çalı Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde düzenledikleri "Turşu Günü nün büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Bir süre önce de "Salça Günü düzenlediklerini söyleyen Seda Çibuk, bu tür günlerde bir yandan müşteri, tedarikçi ve çalışanları ile bir araya gelerek kaynaşma fırsatı bulduklarını, diğer yandan da Türk gelenekleri yaşattıklarını söyledi. Seda Çibuk, düzenlenen geleneksel "Türk Mutfağı Günlerinde müşterilerine ve tedarikçilerine tesislerini tanıtma fırsatı bulduklarını ve firmalarındaki çalışanlar ile buluşturduklarını söyledi. Seda Çibuk, o gün hep birlikte yaptıkları ürünleri ziyaretçilerine hediye ettiklerini de belirterek, "Bu etkinliklerdeki ilk amacımız geleneklerimizi yaşatmaktır. Ayrıca müşteri ve tedarikçilerimiz ile firmamız çalışanları tanışıyorlar. Elbette konuklarımız üretim tesisimizi görerek bize daha fazla güven duyuyorlar. Bu yıl içinde salça ve turşu günü düzenledik. Yakın bir tarihte de reçel günü yapmayı planlıyoruz dedi.
Yankı Yemek&Catering A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Dönmez de Bursa'da 1991 yılında girdikleri yemek sektöründe sağlam adımlarla yürüdüklerini ve 28 yıllık sektör tecrübesiyle modern tesislerinde titizlikle ürettikleri yemekleri aynı titizlikle kentin dört bir yanına ulaştırdıklarını söyledi. Coşkun Dönmez, binlerce kişiye aynı anda sağlıklı koşullarda yemek üretebilmenin yolunun, doğru üretim koşullarını sağlamaktan geçtiğine vurgu yaparak, yemek sektöründe fabrikadan sofraya kadar güvenli bir ortam sağlamak gerektiğini ifade etti. Coşkun Dönmez, "Yemek üretiminin ve dağıtımının her aşamasında titiz davranıp asla kaliteden taviz vermiyoruz. Kendimiz yemediğimiz yemeği, kimseye yedirmiyoruz. Bu iddiamızı müşteri ve tedarikçilerimize göstermek için tesislerimizde bazı özel günler düzenliyoruz. Düzenli olarak yaptığımız aktivitelerimize gösterilen ilgi bizi oldukça memnun ediyor. Bu aktivitelerimiz ile geleneklerimiz de yaşatmaktan da ayrı bir keyif duyuyoruz diye konuştu.

Sayı: 1224 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51