banner6

Yeşilova'nın önceliği inovasyon ve yenilik

Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen ve 80 Milyar Euro bütçeli araştırma ve inovasyon programı olan Ufuk 2020’de çok ciddi bir başarıya imzasını atan Yeşilova Holding, bu kapsamda TÜBİTAK Başkanı  Prof. Dr.

Sektörel Haberler 21.09.2020, 13:04 21.09.2020, 13:04
Yeşilova'nın önceliği inovasyon ve yenilik
Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen ve 80 Milyar Euro bütçeli araştırma ve inovasyon programı olan Ufuk 2020’de çok ciddi bir başarıya imzasını atan Yeşilova Holding, bu kapsamda TÜBİTAK Başkanı  Prof. Dr. Hasan Mandal’ı ağırladı. Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova ile Yeşilova Ar-Ge Merkezi’nin ağırladığı Hasan Mandal, Yeşilova Holding ve Ar-Ge merkezinin çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

“Gurur duyuyoruz”

TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal “Sizler gibi başarılı arkadaşlarımız sayesinde artık takip eden değil, takip edilen olmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

İnovasyon tutkumuz en üst seviyede

Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova da “İçimizde var olan yenilikçi düşünce ve inovasyonu hep en üst seviyede tutmaya çalıştık. 2015 yılında bünyemize kattığımız Ar-Ge Merkezimiz ile de bu düşüncelerimizin somutlaştığını görmek bizleri gururlandırıyor” dedi. Odağımız uluslararası iş birlikleri Yeşilova Holding Ar-Ge Müdürü Gökhan Tekin ise 2020 yılında elde ettikleri Avrupa Birliği projelerinin çok kıymetli olduğuna değinerek “Yeşilova Holding olarak otomotiv sektöründe yeniliğe olan yaklaşımımızı ve yeteneğimizi gösterebmiş ekibim ile gurur duyuyorum” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51