banner6

Umutlarımız 26. Yılımızda

Oysa ki ne hayallerle karşılamıştık 2020’yi. .

Sektörel Haberler 19.05.2020, 00:00 19.05.2020, 00:00
Umutlarımız 26. Yılımızda

Oysa ki ne hayallerle karşılamıştık 2020’yi...



Taze umutlarla geleceği karşılamak ve tüm güzellikleri kucaklamaktı hayalimiz...

Güzel günler görecek, sorunlarımızı en aza indirecek, barışa ve kardeşliğe olan özlemimizi dindirecektik. En azından bunu gönülden istemiştik.

...

Fakat bu yıla adım attığımızdan bu yana insanlık olarak türlü acıları deneyimledik, dünyanın çeşitli yerlerinde birbirinden farklı felaketlere tanık olduk.

...

Depremler, askeri harekatlar, çatışmalar, şehit haberleri, pistten çıkan uçaklar, çığ felaketleri... Her biri ayrı ayrı canımızı yaktı.

Ülkemizde bizi üzen onlarca olay yaşanırken bir yandan da dünya ülkelerinin başına gelen diğer tüm olumsuzlukları hayretler içerisinde izledik. Avustralya’daki yangınlarda yok olan milyonlarca hektar alan, yanarak can veren hayvanlar, hayatını kaybeden insanlar... Dahası sel felaketleri, kum fırtınaları, yağan dolu, kuraklık, düşen uçaklar, oradan oraya savrulan mülteci halklar... Ve tüm bu durumlarla baş etmeye çalışan insanoğlu...

...

Evet dostlar; 44 yıldır aktif gazeteciliğe devam eden biri olarak çok fazla tarihi ana, felakete, doğal afetlere tanıklık ettim fakat bu kadar kısa sürede bu kadar olumsuzluğun yaşandığı zamanları hiç görmedim.

Bahsini ettiğim bunca olay tüm insanlığı üzse de tüm dünyanın aynı anda etkilendiği felaketler değildi. Gelin görün ki bugün bunu da yaşıyor, tüm dünyayla birlikle ‘corona belası’ ile uğraşıyoruz. Bu küresel bela tüm dünyaya yayılmaya ve her gün binlerce can almaya ve binlercesini de zehirlemeye devam ediyor. Akla ve bilime dayalı doğru tedavi yöntemleriyle bir an önce tüm dünyanın bu kara beladan kurtulmasını gönülden diliyorum. Bu noktada her sektörün yaşadığı sıkıntıları bizler de yaşıyor, siz değerli okuyucularımıza haber hazırlarken ve gazetemizi ulaştırırken türlü zorluklarla karşılaşıyoruz.

Oysa, 2020 yılında haber ağımızı daha da geliştirmeyi, farklı portallarla sizlere ulaşmayı, yenilikler ve teknolojik gelişmelerle gazetemizi daha ulaşılabilir bir yapıda sizlerle buluşturmayı hayal ediyorduk. Fakat bugün sadece hayatta kalabilmek, bu beladan olabildiğince uzak olabilmek için çabalıyoruz.

...

Her şeye rağmen 25 yıl önce ‘ekonominin sözcüsü’ olmak için doğan Gazetem Ekohaber’in bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, değerli yazarlarımıza ve siz kıymetli okuyucularımıza gönülden teşekkür ediyorum. Ekohaber’in 26. yaşını, güzel haberlerle dolu bir güne uyandığımızda kutlamayı diliyorum. Sağlıcakla kalın...


Sayı: 1251 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51