banner6

Türk tekstili modanın kalbi Milano’ya damga vurdu

Döşemelik kumaş, perde ve mobilya tekstili alanında 1993 yılından bugüne dünyanın nitelikli firmalarını buluşturan Proposte Fuarı bu yıl 26 – 28 Nisan tarihlerinde Milano’da Villa Er¬ba’da gerçekleştirildi.

Sektörel Haberler 02.05.2022, 23:05
Türk tekstili modanın kalbi Milano’ya damga vurdu

Döşemelik mobilya üreticileri, tekstil editörleri, toptancılar, sektör profesyonelleri ve büyük pera­kende zincirlerini üreticilerle buluşturan Pro­peste Fuarı’na bu yıl dünyanın dört bir yanından 70’e yakın firma katılım sağladı.

Türk tekstil sektörünün önemli üretim merkez­lerinden olan Bursa’dan da İtalya’daki fuara 7 firma katılım sağladı. Dünyada modanın merkez­lerinden biri olarak kabul edilen Milano’daki fu­arda Bursa firmaları büyük beğeni topladı.

Yeni tasarım ve koleksiyonların beğeniye su­nulduğu Proposte Fuarı’nda Bursa firmaları başta Avrupa olmak üzere dünyanın farklı bölge­lerinden gelen sektör profesyonelleriyle geleceğe yönelik iş görüşmeleri gerçekleştirme fırsatı ya­kaladı.

Proposte Fuarı’na katılan Bursa firmaları ise şunlar oldu: Burkay Tekstil, Dilhan Tekstil, Evimteks, Güleser Tekstil, Marteks, Moral Tekstil ve Penelope Dokuma.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51