banner6

MÜSİAD EXPO 2020 kapılarını açıyor

18-21 Kasım 2020 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 18. MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı, bu yıl ilk kez ‘hibrit fuar’ deneyimi sunacak.

Sektörel Haberler 16.11.2020, 21:58 16.11.2020, 21:58
MÜSİAD EXPO 2020 kapılarını açıyor
18-21 Kasım 2020 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 18. MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı, bu yıl ilk kez ‘hibrit fuar’ deneyimi sunacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesi ve katılımıyla gerçekleşecek fuar, 40 binden fazla şirketi temsil eden 100 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

 

Türkiye’nin küresel ölçekte en yaygın ve büyük sermaye platformu MÜSİAD ile Türkiye’nin en büyük fuar organizatörü TÜYAP güçlerini birleştirerek dünya çapında ses getirecek büyük bir organizasyona imza atacak. 18-21 Kasım tarihlerinde ilk kez TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde fiziksel ağırlıklı hibrit olarak yapılacak 18. MÜSİAD Expo Ticaret Fuarı, 6 salonda, 60 bin metrekarelik alanda, 40 binden fazla şirketi temsil eden, 100 bin ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Online da ise ziyaretçi sayısının milyonlara ulaşması bekleniyor. Fuarda 8 binin üzerinde B2B iş görüşmesinin yapılması hedefleniyor. Özbekistan, Pakistan, Kazakistan, Sudan, Libya, Katar, Nijerya, Güney Afrika, İran, Irak ve Venezuela başta olmak üzere, 88 ülkeden yabancı alım heyetinin katılacağı fuar pek çok organizasyona da ev sahipliği yapacak. Dünyanın dört bir yanından gelecek sanayici ve iş insanlarının katılacağı Uluslararası İş Forumu - International Business Forum (IBF) bu önemli toplantılardan biri.  Ayrıca uluslararası ticaretin önemli oyuncuları sayılan fahri konsolosları bir araya getirecek olan ‘MÜSİAD-Dünya Fahri Konsolosları Ticaret ve Diplomasi Zirvesi’ de fuar kapsamında düzenlenecek. Bu zirveye, 82 fahri konsolosun katılımı kesinleşti. Fuar kapsamında ayrıca MÜSİAD Dünya Genel İdare Kurulu (GİK) da düzenlenecek.

4 Bursa firması katılıyor

MÜSİAD EXPO 2020’ye Bursa’dan da dört önemli firma katılıyor. Bursa makine sektörünün önemli firmalarından Durmaz Makina ve Capri Soğutma fuarda yer alacak. Bu firmaların yanı sıra Mavera Tekstil ve Bursa Çocuk Giyim de MÜSİAD EXPO 2020’de yurtiçi ve yurtdışından gelen yatırımcılara ürünlerini sergileme fırsatı yakalayacak.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51