banner6

MAKTEK Avrasya 26 Eylül’de kapılarını açıyor

Tüyap tarafından Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği ve Makine İmalatçıları Birliği işbirliği ile düzenlenen MAKTEK Avrasya, 26 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Sektörel Haberler 15.08.2022, 22:33 15.08.2022, 16:18
MAKTEK Avrasya 26 Eylül’de kapılarını açıyor

Tüyap tarafından TİAD ve MİB iş birliği ile İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenle­necek olan MAKTEK Avrasya, 26 Eylül - 1 Ekim 2022’de Av­rasya bölgesinin sek­tör oyuncularını 7’nci kez bir araya getir­meye hazırlanıyor. Takım tezgahları, metal - sac - işleme makineleri, tutucu­lar - kesici takımlar, kalite kontrol - ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM ya­zılımları ve üretim teknolojilerine odaklanan 14 sa­lona yayılmış fuara başta Rusya’dan, Balkanlar’dan, Kuzey Afrika’dan, Avrupa’dan olmak üzere 120 ülkeden yaklaşık 70 bin ziya­retçi bekleniyor. MAKTEK Avrasya fuarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Mü­dürü İlhan Ersözlü, “Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi olarak gelecek en­düstri profesyonellerini, dijital ve gele­neksel üretimdeki en son yenilikleri deneyimleyerek keşfedebilmesi için ge­leceğin üretim teknolojileri ile buluştu­racağımız farklı bir yıl olacak.

Bu sebeple fuar kapsamında etkinlik­lerimizin odak noktası sanal gerçeklik uygulamaları, Web 3.0, Metaverse gibi popüler konular olacak. Ayrıca bir salo­numuzu ‘sanal gerçeklik’ ürün ve çö­zümlerinin sergilendiği bir deneyimleme alanına ayırdık” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51