banner6

Kısa Çalışma Ödeneği üç ay uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs ve haziranı kapsayacak şekilde Kısa Çalışma Ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldık” dedi.

Sektörel Haberler 27.04.2021, 01:16
Kısa Çalışma Ödeneği üç ay uzatıldı

Turizm Haftası dolayısıyla, sektör temsilcileriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iş dünyasının beklediği Kısa Çalışma Ödeneği ile ilgili müjdeli haberi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Toplantımız esasında sektör temsilcilerimizin talepleri doğrultusunda tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayacak şekilde Kısa Çalışma Ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldık” dedi. 

Turizmde KDV indirimi devam edecek
Toplantıda, turizm sektörünün sorunlarını ve beklentilerini de gözden geçirdiklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Turizm sektöründe mayıs sonu sona eren KDV indirimlerinin haziran sonuna kadar devam etmesinin de yararlı olacağını değerlendirdik ve bu konuda karar aldık” diye konuştu.

Bursa iş dünyası karardan mutlu

İbrahim BURKAY 

BTSO YK Başkanı: 
Odamızın girişimleri ile 3 ay daha uzatılan Kısa Çalışma Ödeneği, firmalarımıza rahat nefes aldırırken, çalışanlarımızı pandeminin yıkıcı etkilerinden korumaya devam edecektir. Böylesine olağanüstü bir dönemde tüm sektörlerimiz için müjde niteliğindeki uygulama için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı arz ediyorum.


Özer MATLI 

BTB YK Başkanı: 
Bursa Ticaret Borsası olarak taleplerimizi TOBB’un da desteği ile dikkate alıp tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs, haziran aylarında kısa çalışma ödeneği uygulamasına  devam etme kararı alan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz.


Nilüfer ÇEVİKEL

 TÜGİAD Genel Başkanı: 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kısa Çalışma Ödeneği’nin tüm sektörler için nisan, mayıs, haziran aylarını kapsayacak şekilde uzatılması memnuniyet vericidir. Pandemi sürecinde yaşanan ekonomik zorluklarla mücadele edilmesi adına olumlu bulduğumuz bu kararın iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51