banner34

banner50

banner6

İMSİAD'dan Akpınar çağrısı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD), sektör ve kent yararına sürdürdüğü çalışmalara devam ediyor. İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Akademik Oda Başkanları’nı dernek merkezinde ağırlayarak Akpınar Mahallesi’nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesini masaya yatırdı.

Sektörel Haberler 08.09.2020, 12:51 08.09.2020, 12:51
İMSİAD'dan Akpınar çağrısı
İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD), sektör ve kent yararına sürdürdüğü çalışmalara devam ediyor. İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Akademik Oda Başkanları’nı dernek merkezinde ağırlayarak Akpınar Mahallesi’nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesini masaya yatırdı. Toplantıda, İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve İMSİAD Taahhüt Komisyonu Başkanı İbrahim Cem Oflaz, 1050 Konutlar kentsel dönüşüm ve ulaşım projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, müteahhitinden mimar ve mühendisine, taşeronuna ve inşaat malzemesi üreticilerine kadar bütün Bursalı inşaat sektörü temsilcilerinin, sektöre, kent ve ülke ekonomisine, katkılarına yenilerini ekleyebilmeleri için 1050 Konutlar ve şehirde yapılacak kentsel dönüşüm projelerinde etkin rol almaları gerektiğinin altını çizdi.

1050 konutları

Bursa yapmalı

1050 Konutlar projesi ile ilgili hazırladıkları projeyi de anlatan Andıç, “1050 Konutların muhakkak dönüşmesi gereken bir bölge olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. Ancak bunun Bursa’nın kendi dinamikleriyle yapılmasının şehrimiz için daha doğru olacağını düşünüyoruz. Bursa’daki mimarlarımız, müteahhitlerimiz, mühendislerimiz, taşeronlarımız, inşaata üretim yapan sanayicilerimiz ve malzeme satıcısı firmalarımız tarafından bunun yapılmasını arzuluyoruz. Çünkü Bursa, birçok başka sektörde olduğu gibi, inşaat söz konusu olduğunda da kendisine yeter.  Akpınar mahallesini  doğru bir şekilde dönüştürebilirsek, Bursa’da dönüşüm ihtiyacı duyan diğer bölgelere de iyi bir örnek teşkil edebileceğiz. Şehrimiz, yeni bir kentsel dönüşüm yanlışını daha kaldıracak durumda değil” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51