banner6

'Gesiad 30.Yıl Söyleşileri' başladı

30. yılını kutlayan GESİAD, pandemi nedeniyle etkinliklerini daha çok online ortamda düzenliyor.

Sektörel Haberler 22.02.2021, 20:22 22.02.2021, 20:22
'Gesiad 30.Yıl Söyleşileri' başladı
30. yılını kutlayan GESİAD, pandemi nedeniyle etkinliklerini daha çok online ortamda düzenliyor. GESİAD, Zoom üzerinden gerçekleştirdiği iki farklı 30. Yıl Söyleşileri’nde eski başkanlarını ağırladı. Söyleşilerin ilk konuğu GESİAD Kurucu Başkanı mimar M. Orhan Efe olurken, ikinci konuk ise GESİAD’ın geçmiş dönem başkanlarından ve Marmara ve İç Anadolu Sanayici İş Adamları Dernekleri Federasyonu (MARSİFED) Başkanı Ramazan Kaya oldu.
“GESİAD öncü bir dernek”
GESİAD’ın fahri ve mevcut üyelerinin yoğun katılım gösterdiği 30. Yıl Söyleşileri hakkında konuşan GESİAD Başkanı Murat Kaya, Derneğin 30’uncu yılına ulaşmasından ve 30’uncu yılda başkanlık yapmaktan gurur duyduğunu söyledi. Başkan Kaya, “GESİAD bugüne kadar başardıklarıyla öncü bir STK oldu. Bu bir bayrak yarışı. Yaptığımız çalışmalarla GESİAD’ı daha da ileriye taşımak için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

GESİAD’ın hedefleri sürekli büyümeli
Söyleşilerin ilk konuğu olan GESİAD Kurucu Başkanı M. Orhan Efe, “GESİAD’ı, 16 arkadaşla birlikte kurduk. GESİAD’ın felsefesi; dünyanın merkezinde kalabilmek, Türkiye’ye önder olabilmek, yurtta sulh cihanda sulh ilkesine özen gösterebilmektir. GESİAD’ın hedefleri sürekli büyümeli, sürekli uzakta olmalı ve ona ulaşmak için her defasında daha fazla koşup mücadele edilmelidir” diye konuştu.
Etkinliğin ikinci konuğu olan Ramazan Kaya da, “GESİAD olarak son dönemde güzel bir ivme yakaladık. Benden sonra göreve gelen Kerim Demiral ve şimdi görev yapan Murat Kaya başkanlarımız çok güzel işlere imza attılar. GESİAD çok güzel yerlere geldi, gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51