banner34

banner50

banner6

DOSAB yönetimi sanayicinin yanında

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, koronavirüs salgını nedeniyle bölge sanayisine destek olmak için fiyatını kendinin belirlediği veya müdahale edebildiği hizmet ve ürünlere 2021 yılında zam yapmama kararı aldı. Buna göre yönetim aidatı, proses suyu, proses suyu sistem bedeli, katı atık bertaraf bedeli, imar hizmetleri gibi kalemler önümüzdeki yıl 2020 fiyatları ile aynı olacak.

Sektörel Haberler 14.12.2020, 20:18 14.12.2020, 20:18
DOSAB yönetimi sanayicinin yanında
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, koronavirüs salgını nedeniyle bölge sanayisine destek olmak için fiyatını kendinin belirlediği veya müdahale edebildiği hizmet ve ürünlere 2021 yılında zam yapmama kararı aldı. Buna göre yönetim aidatı, proses suyu, proses suyu sistem bedeli, katı atık bertaraf bedeli, imar hizmetleri gibi kalemler önümüzdeki yıl 2020 fiyatları ile aynı olacak. DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Özsoy, elektrik ve doğalgaz gibi fiyatında müdahil olamadıkları hizmetler dışında zam yapmama kararı ile bölge sanayisine yıllık olarak 2 milyon 500 bin lira dolayında bir katkı sağlanacağını söyledi.

2021’de zam yapılmayacak
Ersan Özsoy, pandeminin başlangıcı olan nisan ve mayıs aylarında da yönetim aidatı ve katı atık bertaraf bedeli almadıklarını hatırlatarak, “Türkiye ve dünya, sonbaharla birlikte pandeminin ikinci dalgasını daha ağır yaşarken, kısıtlamaların geri gelmesi ile gerek küresel ölçekte gerekse ülkemizde talep büyük ölçüde daralıyor. DOSAB olarak bizler koronavirüs ve ekonomik etkileri ile mücadele çerçevesinde sanayimize katkı için 2021 yılında zam yapmama kararı aldık” dedi.
Bu kararın, DOSAB’ın bölge katılımcısı firmalara sunduğu hizmet arzında hiçbir aksamaya neden olmayacağını belirten Başkan Ersan Özsoy, “Koronavirüsün neden olduğu ekonomik zararı hafifletmek için herkesin elinden geleni yaptığını düşünüyoruz. DOSAB Yönetimi olarak bizler, 2021 yılında 2020 yılı fiyatlarını uygulayarak sanayimizin giderlerini hafifletmeyi amaçladık. DOSAB, bu zorlu dönemde sanayinin yanında olmaya devam edecektir. Hep birlikte, dayanışma içerisinde bu sürecin atlatılacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51