banner34

banner50

banner6

BUÜ ve Bebüş'ten sektörel işbirliği

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Orhaneli Meslek Yüksekokulu öğrencileri, bölgenin önde gelen firmalarından Bebüş Tekstil’de işyeri eğitimi ve staj desteği alabilecek. Firma, aynı zamanda MYO bünyesinde açılması planlanan “Giyim Üretim Teknolojisi” programı için gerekli atölyelerin kurulmasında maddi destek sağlayacak.

Sektörel Haberler 26.10.2020, 20:43 26.10.2020, 20:43
BUÜ ve Bebüş'ten sektörel işbirliği
Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Orhaneli Meslek Yüksekokulu öğrencileri, bölgenin önde gelen firmalarından Bebüş Tekstil’de işyeri eğitimi ve staj desteği alabilecek. Firma, aynı zamanda MYO bünyesinde açılması planlanan “Giyim Üretim Teknolojisi” programı için gerekli atölyelerin kurulmasında maddi destek sağlayacak. BUÜ yönetimi, öğrencilerin başarılarını teşvik etmek ve sektöre kazandırmak amacıyla Üniversite-Sanayi işbirliği konusunda yeni anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Orhaneli ilçesinin önde gelen tekstil firmalarından Bebüş Tekstil ile gerçekleştirilen protokol çerçevesinde Orhaneli MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ve Çağrı Merkezi Hizmetleri programları öğrencileri, işyeri eğitimi dersi ve staj konularında Bebüş Tekstil’e bağlı kurum ve kuruluşlarda her eğitim öğretim döneminde iş yeri eğitimi ve staj eğitimlerini yapabilecek. Firma, aynı zamanda başarılı bulduğu stajyerlerden yüzde 15 ile yüzde 20’sini işletme bünyesinde personel olarak istihdam edecek.

Düzenlenen protokol imza törenine BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Orhaneli Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Ali Aykurt, MYO Müdürü Prof. Dr. Çağatan Taşkın, Bebüş Tekstil A.Ş. firma sahibi Nihat Arı, akademisyenler, personel ve firma yöneticileri katıldı. Törende konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, mesleki eğitimin geliştirilmesi konusunda verdikleri destekten dolayı ilçe protokolüne ve firma yöneticilerine teşekkür etti.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51