banner6

BURFAŞ kalitesi ‘zirve’de

Bursa’nın farklı noktalarındaki 9 farklı sosyal tesiste geçtiğimiz yıl 1 milyon 350 bin kişiyi misafir eden Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ, hizmet halkalarına Uludağ 2. Oteller Bölgesi’ndeki yeni tesisi de ekledi.

Sektörel Haberler 24.01.2022, 23:26
BURFAŞ kalitesi ‘zirve’de

Bursalıları Uludağ’da BURFAŞ kalitesiyle buluşturacak tesis törenle hizmete açıldı.Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’a da bir sosyal tesis kazandırdı. Teleferiğin 2. Oteller Bölgesi’ndeki son istasyonu olan Kurbağakaya İstasyonunun üst katını kafe ve restoran olarak dizayn eden Büyükşehir Belediyesi, Bursalıları Uludağ’da da BURFAŞ kalitesiyle buluşturacak tesisi törenle hizmete açtı. 
4 mevsim hizmet
Uludağ Sosyal Tesisleri’nin açılış töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uludağ’a gelen misafirlerin gönül rahatlığıyla yararlanabileceği, nitelikli bir hizmetin sunulacağı tesisleri açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Aktaş, Hizmete açılan tesisin sadece kışın değil, yılın 12 ayı hizmet vereceğini dile getirdi. 
Başkan Aktaş, “Çalışmaların haziran ayında başladığı tesisimizi yaklaşık 2,5 milyon liralık yatırımla tamamladık. Misafirlerimiz bu tesislerde deneyimli personelin güler yüzlü ve özenli hizmetini bulacak. Aynı anda 200 kişiye hizmet verebilecek kapasitede olan Uludağ Sosyal Tesislerimize özel yüzde 30 para puan yüklemesi yapılacak” dedi.
 

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51