banner34

banner50

banner6

Aktaş'tan HOSAB İtfaiyesi'ne tam not

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Korun, HOSAB ve Büyükşehir işbirliği ile gerçekleştirilen yatırım sonrası 1 Ekim 2020 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan HOSAB İtfaiye Merkezi’ni gezdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın kullanımına tahsis edilen binada tüm tefrişatın yanı sıra elektrik, su, doğalgaz kullanım giderleri de HOSAB tarafından karşılanıyor.

Sektörel Haberler 14.12.2020, 20:19 14.12.2020, 20:19
Aktaş'tan HOSAB İtfaiyesi'ne tam not
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Korun, HOSAB ve Büyükşehir işbirliği ile gerçekleştirilen yatırım sonrası 1 Ekim 2020 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan HOSAB İtfaiye Merkezi’ni gezdi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın kullanımına tahsis edilen binada tüm tefrişatın yanı sıra elektrik, su, doğalgaz kullanım giderleri de HOSAB tarafından karşılanıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi 1 Ekim 2020 tarihinden itibaren bir araç ve üç vardiya olarak 7 gün 24 saat esasına göre merkezden hizmet vermeye başladı.

Diğer bölgelere de hizmet verecek
HOSAB Başkanı Ö. Faruk Korun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve heyetini HOSAB’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek şunları söyledi: ‘’Aynı zamanda itfaiye binası inşaatını öngörülen 18 aylık süreden önce bitirip hizmete açmak da bizleri mutlu ediyor. İki kurumun işbirliği içerisinde hayata geçirilen bu yatırımımız, Bursa’mızın batısında Hasanağa, Akçalar, Kayapa mahalleleri ve sanayi bölgelerindeki önemli bir nüfusa hizmet veriyor. Daha önce bu hizmeti Büyükşehir Belediyemiz Küçük Sanayi Merkezinden sağlıyordu. Ancak yerinde hizmet anlayışı ve yangınlara erken müdahalenin önemi nedeniyle bu modern merkezden hizmet üretmek elbette daha önemli. Biz HOSAB olarak bir itfaiye aracı almak için de çalışmalarımıza başladık. En kısa sürede yeni bir araç alıp bölgemizde hizmete başlatacağız. HOSAB olarak bizler de hem sanayimize hem de bölgemize karşı sorumluluğumuz yerine getirmenin kıvancını yaşıyoruz. Bu hizmetin sunulmasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve emeği geçen herkese, yönetim kurulumuz ve bölge sanayicilerimiz adına teşekkür ediyorum.” Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ziyarette şunları söyledi: “Büyükşehir ve HOSAB olarak sanayimize ve bölge insanımıza dönük iyi bir hizmeti ortaklaşa ürettik. Bunun için HOSAB Başkanı Faruk Korun nezdinde yönetim kurulu ve sanayicilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51