banner6

01.12.2020, 09:32

Salgın günlerinde 'Kalite'

Dünya üzerindeki tüm insanların mevcut kuşağı neredeyse ilk kez ortak bir sorunla karşı karşıya ve canla başla bu sorunu bertaraf etmeye uğraş veriyor. Görünen o ki, bu mücadele daha vakit alacak.  Virüs olmasaydı da aslında tüm insanlığın birçok ortak sorunu zaten vardı ama farklı politikalar ve kazanımlar nedeniyle ortak eylem planlarını hayata geçirmek zor oluyordu ve hala zor. Ortak hareket etmek için sorunun mutlaka can yakması ya da can alması mı gerekir?

Yönetiminde bulunduğum KalDer, kurulduğu günden bugüne verdiği eğitimler, yaptığı etkinlikler, paydaşı olduğu projeler ve yaymaya çalıştığı mükemmellik modeliyle; iletişimde olduğu kurum ve kişilerin ve dolayısıyla bulunduğu toplumun Yaşam Kalitesini artırmayı hedefleyen çalışmalar yapıyor. Bu etkinliklerden bir tanesi de bu sene gecikmeli de olsa 21’incisini sonuçlandırdığımız “Bursa Mükemmellik Ödülleri”dir. Özel ve kamu kategorisinde verdiğimiz mükemmellik ödülleri bu sene de sahipleriyle buluştu, hem de salgın koşullarına uygun olarak kurumların kendi ev sahipliklerinde…

Özel kurumlar kategorisinde Limak Enerji Bursa Başarı ödülü,

Kamu kurumları kategorisinde TUBİTAK Butal Bursa Başarı ödülü,

Kamu kurumları kategorisinde Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi Bursa Başarı ödülü almaya hak kazandılar.

Sürece dahil olan kurumlarımız salgın günlerinde yaşanan krizi fırsata çevirerek kalite seviyelerini daha ileriye taşıdılar ve ödülü almaya hak kazandılar. Tüm kurumlarımız bu modelle çalışmaya ve sürecin içerisinde kalmaya devam edeceklerini bildirdiler. Başarıları için tüm yönetici ve çalışanları KalDer camiası adına gönülden kutluyor, yolculuklarında başarılar diliyorum. Ayrıca, bu süreçte bizi yalnız bırakmayan BUSİAD’a, Uludağ Üniversitesi’ne, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne, Osmangazi Belediyesi’ne, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, BEBKA’ya şükranlarımızı sunuyorum.

Kalite ve mükemmellik sonsuz bir yolculuk, sizleri de aramızda görmek bize güç katacaktır…

Saygılarımla

 
Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51