banner6

Gürsu gençlik projeleri, KalDer’le taçlanacak

Gürsu Belediyesi ve KalDer arasında imzalanan “Genç İstihdamın Beceri ve Girişimcilik Odaklı Desteklenmesi Protokolü” ile gençlerin gelişimine yönelik gerçekleştirilecek projelerde iş birliği yapılacak.

Özel Bölümler 14.03.2022, 22:30
Gürsu gençlik projeleri, KalDer’le taçlanacak

Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi’nin koordinasyonunda, Gürsu Belediyesi ve Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Bursa Şubesi arasında “Genç İstihdamın Beceri ve Girişimcilik Odaklı Desteklenme Protokolü” imzalandı.Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve KalDer Bursa Şube Başkanı Emin Direkçi tarafından atılan imzalarla gençler için projeler üretilmesi ve hayata geçirilmesinde iş birlikleri yapılacak. “İmzalanan iş birliği protokolüyle, genç girişimcilerin yollarını aydınlatacak ışık daha da güçlendi” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gençlerimizin geleceğimizi aydınlatması için ortaya koyduğumuz çabamız, KalDer’in değerli desteğiyle taçlandı. Aydınlık yarınlarımız için güç birliğimiz her geçen gün büyüyor” dedi.
Gençlerin gelişimi için iş birliği yapmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını ifade eden KalDer Bursa Başkanı Emin Direkçi de “Bursa iş dünyasından üyelerimiz ile KalDer olarak, kentimize ve ülkemize örnek, fayda sağlayacak, sürdürülebilir projeleri Gürsu Belediyesi ile topluma kazandırmak için hazırız” dedi. Gençlerin, girişimcilik, sosyal gelişim ve istihdam konu başlıklarında gelişimlerini sağlamak için, Kolektif Kariyer Merkezi koordinasyonunda, kamu, sanayi ve üniversite iş birliğinde üretilen projelerle, genç girişimcilerin, Türkiye’nin geleceğine imza atacakları büyük projeleri üretmelerinde önderlik edilmesi hedefleniyor.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51