banner6

BURSA HÂKİMİYET'TEN KAMUOYUNA DUYURU

Sönmez Medya’nın 47 yıllık tarihi çınarı Bursa Hakimiyet Gazetesi, 5846 sayılı Fikir Ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında önemli bir duyuru yaptı. Bursa Hakimiyet Gazetesi’nin kamuoyuna duyurusu şu şekilde: Gazetemiz bünyesinde yayınlanan tüm makale, haber ve köşe yazıları, yazarların özgün çalışması olup, bu makale ve köşe yazıları üzerindeki basım, yayım, dağıtım ve internet yoluyla iletim de dâhil olmak üzere her türlü umuma iletim hakları, 5846 sayılı Fikir Ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında Bursa Hakimiyet Gazetesi’ne devredilmiştir.

Medya Kulis 06.10.2020, 06:30 06.10.2020, 06:30
BURSA HÂKİMİYET'TEN KAMUOYUNA DUYURU
Sönmez Medya’nın 47 yıllık tarihi çınarı Bursa Hakimiyet Gazetesi, 5846 sayılı Fikir Ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında önemli bir duyuru yaptı. Bursa Hakimiyet Gazetesi’nin kamuoyuna duyurusu şu şekilde:

Gazetemiz bünyesinde yayınlanan tüm makale, haber ve köşe yazıları, yazarların özgün çalışması olup, bu makale ve köşe yazıları üzerindeki basım, yayım, dağıtım ve internet yoluyla iletim de dâhil olmak üzere her türlü umuma iletim hakları, 5846 sayılı Fikir Ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında Bursa Hakimiyet Gazetesi’ne devredilmiştir. Makaleler başka bir yerde yayınlanmak için sunulmamış olup, makalelerin yayınlanabilmesi konusunda Bursa Hâkimiyet Gazetesi tek yetkili kılınmıştır.

Bu itibarla gazetemizde yayınlanan makalelerin ve haberlerin tamamı ya da herhangi bir bölümünün bir başka yazılı ve görsel medyada; internet platformları da dahil olmak üzere her türlü paylaşımı ve kullanılması ancak Bursa Hakimiyet Gazetesi yetkilisinin ve yayın kuruluşunun izni ile sadece bursahakimiyet.com.tr internet sitesinden makalenin veya haberin linki verilerek gösterilmek sureti ile yapılabilecek olup; izin alınmaksızın makale, haber veya köşe yazılarının tümü ya da bir kısmından atıf yapılarak yararlanılabilmesi mümkün değildir.

Aksi halde sahip olunan tüm yasal haklar kullanılacaktır.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51