banner34

banner50

banner6

Yeni cazibe merkezi

Yeni cazibe merkezi

Kent 26.06.2006, 21:00 26.06.2006, 21:00
Yeni cazibe merkezi
Yeni cazibe merkezi
Basın Kültür Sarayındaki Magazin Outlet Alışveriş Merkezi, yeni cazibe merkezi oldu.
Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından yaptırılan Basın Kültür Sarayı bünyesindeki Magazin Outlet Alışveriş Merkezi geçen hafta törenle hizmete açıldı.
Açılış töreninde konuşan BGC Başkanı Nuri Kolaylı, 30 bin metrekare alana kurulu Basın Kültür Sarayı'nın bünyesinde yer alan 55 mağaza, nikah salonu ve fast food üniteleriyle tamamlanarak hizmete sokulduğunu söyledi. Kolaylı, bölge için önemli bir cazibe merkezi konumundaki merkezin açılışından büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, bu şekilde birçok marka ve firmanın vatandaşların ayağına getirildiğini kaydetti. Törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, yedi yıl önce iğne alacak dükkan bulunamayan Ataevler bölgesinin bugün örnek gösterilen bir yer haline geldiğini söyledi.
Önce insan diyerek yola çıktıklarını ve bunu sürdürdüklerini anlatan Bozbey, Nilüfer'in her bölgesini cazibe merkezi haline getirmek için çaba harcadıklarını kaydetti. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Basın Kültür Sarayı ve Magazin Outlet Center içinde yer alan ve Türkiye'de eşi benzeri olmayan nikah dairesinin de hizmete açıldığını anımsatan Bozbey, kompleksin yapımıyla bölge insanının kazandığını sözlerine ekledi.
Basın Kültür Sarayı bünyesindeki Basın Müzesi, kütüphane ile 300 kişilik salonun da Kasım ayına kadar tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

Sayı: 529 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51