banner6

MÜSİAD Yönetiminden HKMOya ziyaret

MÜSİAD Yönetiminden HKMOya ziyaret

Kent 23.06.2014, 21:00 23.06.2014, 21:00
MÜSİAD Yönetiminden HKMOya ziyaret
MÜSİAD Yönetiminden HKMOya ziyaret
MÜSİAD Bursa Şubesi ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi, üyelerini ilgilendiren konularda ortaklaşa çalışma yapmayı hedefliyor.
Hasan Çepninin başkanlığındaki MÜSİAD Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul toplantısında HKMO Başkanlığına seçilen Faruk Çolaka tebrik ziyaretinde bulundular. Ziyaretle kurumlararası işbirliği imkanları ele alındı.
Ziyarette konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, "Bizi dost bir kuruluş olarak kabul edebilirsiniz. Önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak akademik odalarla işbirliğine büyük önem veriyoruz ve bu anlamda Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesinin çalışmalarını da çok önemsiyoruz dedi.
MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulunu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi Başkanı Faruk Çolak da, "MÜSİAD Bursa Şubesi ilimizin önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğu gibi MÜSİAD Bursa Şubesi üyeleri de Bursa ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Sürekli gelişen ve büyüyen ama her açıdan çok zor bir şehirde yaşayıp faaliyetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz.
Bu anlamda işbirliklerimiz çok önemli ve teknik bir Oda olarak size her türlü yardımı yapabiliriz diye konuştu. MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinin Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi yöneticilerini ziyareti sırasında inşaat çalışmaları devam eden İstanbul-Bursa-İzmir otobanının Bursaya ve Bölge ekonomisine yapacağı etki ele alınarak görüşüldü.

Sayı: 946 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51