banner6

Kurşunlu Göleti suya kavuştu

Kurşunlu Göleti suya kavuştu

Kent 04.08.2014, 21:00 04.08.2014, 21:00
Kurşunlu Göleti suya kavuştu
Kurşunlu Göleti suya kavuştu
Bursada vatandaşların refahına yönelik hizmetleriyle göz dolduran ve yatırımlarıyla kente nefes aldıran Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİnin çalışmalarıyla İnegöle bağlı Kurşunludaki sulama göleti suya kavuştu.
Bursada kırsal kalkınma hedefiyle tüm ilçelere hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, İnegöle bağlı Kurşunludaki sulama göletini suyla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gölette incelemelerde bulunarak, "Büyükşehir Belediyesi olarak yeni dönemde tüm kırsalımızla ilgili çalışmalara devam ediyoruz. 17 ilçemizin tüm üretim bölgelerinde, çiftçilerimizin ve tarımla uğraşan tüm vatandaşlarımızın üretimine katkı sağlamak konusunda en büyük desteği artık Büyükşehir ve ilçe belediyeleri veriyor. İnegöl Kurşunluda üretici için gerçekten önem taşıyan ve üretimin can damarı yatırımlardan biri olan sulama konusu çözüldü dedi.
Başkan Altepe, konuyla ilgili çalışmaları anlatarak, "Büyükşehir Belediyesi olarak BUSKİ kanalıyla ve diğer kuruluşlarımızla birlikte vatandaşlarımızın dertlerine çare bulmaya gayret ediyoruz. İnegöl Kurşunluda çilek üretimi önemli bir üretim kolunu oluşturuyor. Yaklaşık 5200 dekar alan sadece çilek üretiminde kullanılıyor. Daha önce burada önemli sıkıntılar yaşanıyordu. Bu göletin boş olduğu bizlere iletildi ve yakın mesafede bulunan Çayköyü Deresinde akan suyun gölete bağlanması istendi diye konuştu.

Sayı: 952 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51