banner34

banner50

banner6

İnegölden yeni ihracat hamlesi

İnegölden yeni ihracat hamlesi İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneğinin "İnegöl Dünya ile Buluşuyor etkinliklerinin ilk bölümünde Türkiyedeki Afrika ülkelerinin büyükelçileri ve ticaret ataşeleri İnegölde bir araya geldiler. İnegölde çeşitli temas ve incelemelerde bulunan büyükelçi ve ticaret ataşeleri, mobilya sektörüne tam not verdi.

Kent 09.11.2015, 22:00 09.11.2015, 22:00
İnegölden yeni ihracat hamlesi
İnegölden yeni ihracat hamlesi

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneğinin "İnegöl Dünya ile Buluşuyor etkinliklerinin ilk bölümünde Türkiyedeki Afrika ülkelerinin büyükelçileri ve ticaret ataşeleri İnegölde bir araya geldiler.
İnegölde çeşitli temas ve incelemelerde bulunan büyükelçi ve ticaret ataşeleri, mobilya sektörüne tam not verdi. Bundan sonra ülkeleri ile İnegöl arasındaki ticaret hacminin artırılması için çaba göstereceklerini ifade eden Afrika temsilcileri, Afrika pazarının İnegöllü yatırımcılar için hem önemli bir pazar olduğunu, hem de bu bölgenin yatırım bekleyen bir bölge olduğunu anımsattılar.
İnegöldeki Angelacoma Hotelde, Afrika ülkelerinin temsilcileri onuruna verilen gala yemeğinde konuşan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, "Bu projemiz 5 kıta 5 toplantı olarak kurgulanmaktadır. İlkinin Afrika olmasının sebebi ise İnegöl mobilyasının pazar çeşitliliğini arttırmak için hedef aldığımız Afrika ülkeleri ile daha yakın ilişki kurabilmemizin sağlanması ve bizlere o ülkelerde doğru kontakların bulunması noktasında faydası olmasının hedeflenmesidir. İnegöllü üreticiler olarak, üretim alanlarımızla birlikte bir yandan iç piyasaya yönelirken, bir yandan da ihracat atağına başlama hedefimiz var. Bu proje İnegölü dünyaya açacak diye konuştu.

Sayı: 1018 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51