banner6

Bursa OSBde yeni Başkan: Durmaz

Bursa OSBde yeni Başkan: Durmaz

Kent 09.06.2014, 21:00 09.06.2014, 21:00
Bursa OSBde yeni Başkan: Durmaz
Bursa OSBde yeni Başkan: Durmaz
Bursa Organize Sanayi Bölgesinin Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüseyin Durmaz seçildi.
Bursa Organize Sanayi Bölgesindeki firma sahipleri ile temsilcilerinin katıldığı ve Türker Çilingirin divan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurul toplantısında konuşan geçmiş dönem başkanı Ali Uğur, "Türkiyenin ilk organize sanayi bölgesi olma özelliğini taşıyan ve kuruluşundan bu yana 53 yıl geride kalan Bursa Organize Sanayi Bölgesi, bugüne kadar hep örnek bir bölge olarak anıldı. Bugün Bursa Organize Sanayi Bölgesindeki 246 fabrikanın gerçekleştirdiği yaklaşık 5 milyar dolarlık ihracat, 46 bin kişinin istihdamı, 1 milyar kwh elektrik, 800 milyon sm3 doğalgaz, 15 milyon m3 su tüketimi bölgemizin Bursa ve ülke ekonomisine katkısının en önemli göstergeleridir dedi.
Genel Kurul toplantısında gerçekleştirilen seçimlerde Bursa OSB Yönetim Kurulu asil üyelikleri Hüseyin Durmaz, Baran Çelik, Yavuz Yiğit, Abdullah Burkay ve Abdullah Bayrak, Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Türker Çilingir, İhsan İpeker, Ahmet Parseker, Ali Türkün ve Özcan Gök, Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Ahmet Özenalp ile Cemal Tuna, Yedek üyeliklerine İlker Oral ile Hasan Candan, OSBÜK asil delegeliklerine Hüseyin Durmaz, Faik Çelik ve Abdullah Bayrak, OSBÜK Yedek delegeliklerine de Turgut Şahin, Hasan Kumru ve Tayfur Coşkunüzer seçildiler.
Genel Kurul toplantısında Bursa OSB Başkanlığına seçilen Hüseyin Durmaz da yaptığı teşekkür konuşmasında "Aldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağımıza söz veriyoruz dedi.
Genel kurul toplantısına konuk olarak katılan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da, Bursa OSBnin Türkiyenin ilk ve örnek sanayi bölgesi olmasının önemine vurgu yaptı. Burkay bundan sonraki dönemde Bursanın ihtisas OSBlere ihtiyacı olduğunu be bu alanda çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Sayı: 944 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51