banner34

banner50

banner6

Bozbey, 'Beklentimiz Avrupa düzeyinde demokrasi

Bozbey

Kent 09.11.2015, 22:00 09.11.2015, 22:00
Bozbey, 'Beklentimiz Avrupa düzeyinde demokrasi
Bozbey, "Beklentimiz Avrupa düzeyinde demokrasi

Nilüfer Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı, Nilüfer "Barış Meclisinde gerçekleşti. Gündeme geçmeden önce konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, genel seçimleri değerlendirerek, kurulacak olan hükümetten demokrasi, özgürlük ve insan hakları konusunda beklentilerinin olduğunu söyledi.
Demokrasi olmazsa olmazımız
Genel seçimin huzurlu ve güven ortamında geçtiğini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Bunun için halkımıza teşekkür ediyorum. Netice itibariyle demokrasi çok önemsediğimiz ve her zaman da vurgu yaptığımız bir konudur. Bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır. Bizim için hava, su ve ekmek kadar önemli olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz. Bu anlamda demokrasi kuralları içerisinde halkımızın kullanmış olduğu tercihler sonucunda iktidar partisi yüzde 50ye yakın oy almıştır.
Kendi adıma ve Meclis adına iktidar partisini kutluyorum.
Bundan sonra da Türkiyedeki demokrasi anlayışının, özgürlüklerin ve insan haklarının gelişmesine katkı sağlayacaklarını, önemli adımlar atacaklarına inanıyoruz. Neticede bizler Avrupadaki bizim gibi aynı ölçüleri taşıyan, aynı duygu düşüncelere sahip olan, inançlarımız farklı olsa da insan ölçeğinde aynı olduğumuz o insanlarla her konuda özgürlükler, insan hakları ve demokrasi konusunda aynı düzeye gelmeyi arzu ediyoruz dedi.

Sayı: 1018 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51