banner34

banner50

banner6

Heimtextil'e Bursa imzası

Heimtextil'e Bursa imzası

İNCELEME 13.01.2020, 22:00 13.01.2020, 22:00
Heimtextil'e Bursa imzası
Türkiye, sektörde dünyanın en prestijli organizasyonu olan ve 65 ülkeden 3 bini aşkın yabancı firmanın katıldığı Heimtextil Frankfurt Fuarı'na damga vurdu. Heimtextil Frankfurt Fuarı'nda tekstil sektörünün yeni ihracat bağlantıları kurması bakımından önemine işaret edildi.

Dünya ev tekstili sektöründe tasarım ve üretim konularında söz sahibi olan Bursalı 118 firma, Heimtextil Frankfurt Fuarı'nda 7-10 Ocak 2020 tarihleri arasında ziyaretçileriyle buluştu.
7-10 Ocak 2020 tarihleri arasında Türkiye 298 firma ile temsil etti. 65 ülkeden 3025 katılımcı firmanın yer aldığı, 156 ülkeden 67.500 ziyaretçinin ağırlandığı ve 2019 yılının ilk sunumlarının yapıldığı Heimtextil Fuarı'na, dünya ev tekstili sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Türkiye 280 firma ile katılmıştı.
Ev tekstili ve dekorasyon ürünlerinde dünyanın en prestijli organizasyonu olarak bilinen Heimtextil Frankfurt Fuarına, Ar-Ge, tasarım ve marka gücüyle Türk ürünleri damga vurdu. Heimtextil Fuarına katılım yoğundu.
Türk ev tekstili firmaları; nevresim, yatak, battaniye, halı, perde, dekoratif kumaş, minder, yastık, banyo tekstili, duvar halısı ve duvar kağıdı gibi en yeni ürünlerini sergiledi. Ekonomik gerilemeye rağmen, Heimtextil son derece olumlu gelişimini sürdürümeye devam etti.Türk ev tekstili sektörü, dünya genelinde gücünü pekiştirmek, yeni pazarlara açılmak ve zirvedeki yerini sağlamlaştırmak amacıyla Heimtextil Frankfurt Fuarına her yıl yenilikçi ve fark yaratan tasarımları ile katıldı.

GÜNCEL TRENDLER TASARIMLARA YANSIDI
Dünyanın birçok ülkesinden gelen tasarımcıların ve satın alma yetkililerinin ziyaret ettiği Türk stantlarında, bu yıl da güncel trendlerin tasarımlara yansıtıldığı; döşemelik kumaşlardan, perdelere, masa ve mutfak örtülerinden banyo tekstiline, yatak odası tekstili ürünlerinden dekoratif kumaşlara birçok ürün yer aldı. Ev tekstilindeki trendlerin, en yeni tasarımların, ürünlerin sergileneceği küresel fuarın en önemli katılımcılarından birisi de Bursa oldu. Bursa'da tekstil sanayinin en gözde kuruluşları bu yıl da Heimtextil'deki yerlerini aldılar.
Fuarda ev tekstil ürünleri ve akseuarları, perdelik ve döşemelik kumaşlar, duvar kağıtları, duvar kaplamaları, perde, aksesuar, güneş koruma sistemleri, broderi nakış, mobilya kumaşları ve derileri, yatak ekipmanları, yatak koruyucuları, yatak örtüleri, battaniye, yastık, yatak, havlu, banyo perde aksesuarları, masa örtüsü ve dekorasyon malzemeleri ile mutfak tekstileri sergilendi.Bursalı üreticiler bu ürün gruplarının pek çoğunda Türkiye'de pazara hakim durumunda, dünya pazarında payı olan, dolayısıyla da fuarın gözde firmaları durumunda. Heimtextil ev tekstili sektörünün performansını ve ihracat gücünü sergiliyor. Ev tekstilindeki trendler, yeni bakış açıları, sosyal yaşamdaki değişimleri yansıtan dizaynlar da fuarda görüldü.


ZORLU HOLDİNG
Zorlu Tekstil, dünyanın en önemli ev tekstili fuarı
Heimtextil'de yenilikçi ürünlerini sergiledi

Zorlu Tekstil, sürdürülebilir bir gelecek hedefiyle ortaya koyduğu yenilikçi ürün ve çözümlerle dünyanın en önemli uluslararası ev tekstili fuarı olan Heimtextile Fuarı'na katıldı. 7-10 Ocak 2020 tarihleri arasında Almanya Frankfurt'ta gerçekleştirilen Heimtextile'de, TAÇ ve Valeron markalarının yenilikçi 2020 koleksiyonlarının yanı sıra Korteks'in inovatif ipliklerini de ziyaretçilerin beğenisine sundu. Ev tekstili ürünleri ve polyester iplik üretiminde Avrupa'nın en büyük entegre üreticisi olan Zorlu Tekstil Grubu, sürdürülebilir ürün ve çözümleriyle adından söz ettiren dünyanın en önemli uluslararası ev tekstili fuarı Heimtextil'e bu yıl da katılım gösterdi.Fuarda Zorlu Tekstil, TAÇ'ın geç tutuşur özellikli flame retardant perdesi, kokuyu absorbe eden air cleaning perdesi ve pet şişeden üretilen reborn perdelerini sergiledi. Ayrıca yine TAÇ standı içerisinde 2020 sezonunun en yeni koleksiyonları da ziyaretçilerle buluştu.

Valeron Lab ile teknolojinin trendi
Ar-Ge ve tasarıma büyük yatırımlar yapan Zorlu Tekstil Grubu, Valeron Lab ile Valeron'un yenilikçi yüzünü de Heimtextile Fuarı'nda ziyaretçilerle buluşturdu. Bugüne kadar sade, şık ve rafine konsepti ile yaşam alanlarına özgün bir stil kazandıran Valeron, şimdi de Valeron Lab ile daha renkli ve trend ürünlerini de tüketicilere sundu. Valeron Lab, teknolojik trendlerden beslenen ve Ar-Ge'den ilham alan yaklaşımı ile özellikle Avrupa pazarında çeşitli müşteri gruplarına özel yenilikçi ürünler sunuyor. Koleksiyonlarını başta Avrupa olmak üzere 40'a yakın ülkede 200'ü aşkın noktada kullanıcılarla buluşturan Valeron; Reborn, Crafted, Therapy, Turcotton, Style ve Essentials olmak üzere altı temel seriye sahip olan Valeron Lab ile birlikte eriştiği pazarları ve müşteri çeşitliliğini artırmayı hedefliyor.Grubun özellikle teknik tekstil alanında fark yaratan Avrupa'nın en büyük polyester iplik üreticisi Korteks ise TAÇ UV Resistant, Otomotiv İplikleri, DRY TOUCH®, Recycle, PLA ve pek çok fonksiyonel özellikli farklı tuşeli iplikleri ile Heimtextil'de ziyaretçilerin beğenisine sundu.

PRESTIGE
Döşemelik kumaş deyince ilk akla gelen isim olarak tekstil sektöründe yer eden Prestige Mensucat, döşemelik kumaş üretiminde Türkiye'de söz sahibi.

TÜRKÜN HOLDİNG
Türk ve yabancı danışmanlarının da yer aldığı Ar-Ge ekibi ile yaptığı dünyada en iyi markaların beğenisini kazanan yaratıcı yaklaşımlarının eseri birbirinden güzel tasarımları müşterileriyle buluşturan Türkün Holding, takım olmanın gücüne inanıyor.


POLYTEKS
Sentetik iplik konusunda uzmanlaşan ve kurulduğu günden bu yana kaliteli üretim yapmayı hedefleyen firma, hergeçen gün kapasitesini yükseltmiş ve müşteri talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliğini artırmıştır. 

AYHAN DENİZCİ TEKSTİL
Ayhan Denizci Tekstil Genel Müdürü Ayhan Denizci, "Fuar bu sene çok hareketli ve güzeldi. Gelen ziyaretçi profili çok iyiydi. Sene başlangıcında bu senenin profilini belirleyecek olan bu fuar 2020 yılı için bizlere umut verdi dedi.


BURKAY TEKSTİL
Sektörünün ve çağının teknolojik gereksinimleriyle donatılmış makine parkına sahip üretim tesislerinde faaliyet gösteren Burkay Tekstil, Ar-Ge ve tasarım ekibi ile birlikte ana koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.


ELVİN TEKSTİL
DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, "Yaptığımız görüşmelerde firmalarımızın fuardan verimli bir şekilde ayrıldıklarını öğrendik. 2020'nin bu şekilde başlıyor olması, yılın devamı için umut verici dedi.

MİNTEKS
Minteks Şirketler Grubu Başkanı Özkan İrman, "Fuarlar son yıllarda hızlı iletişim araçları yüzünden önemini yitirse de, metre kareleri düşse de Heimtekstil hala önemini koruyor. Minteks olarak yeniliklere, çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Bu yıl Heimtekstil fuarına, 36 yeni renk ile katıldık ve uygun desenlerden oluşan geniş bir koleksiyon hazırladık. Yeni renkler, aile setlerinde alışılagelmiş "hep pastel renk olur direncini de kırarak ayrı bir heyecan getirdi. Nakış makina parkurumuzun kapasitesini tamamıyla yeni nakış desenleriyle doldurduk, aynı tonda boyattığımız aksesuarlarla ürünlerimizi bezedik. Fuarın ilk gününden itibaren de bu yeni koleksiyonumuz müşterilerimiz tarafından ilgi görüp heyecanla karşılandı dedi.

MORAL TEKSTİL
Moral Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Moral, "Sektörün ana fuarı olan Heimtextil fuarında bu senede geniş ve yenilikçi koleksiyonlarımızı müşterilerimize sunma fırsatı yakaladık. Genel olarak firmamız açısından başarılı bir fuar geçirdik ve koleksiyonumuz ile ilgili güzel reaksiyonlar aldıkdedi.

BURSALI TEKSTİL
Bursalı Tekstil, dünyanın en büyük uluslararası ev tekstili fuarı olan Heimtextil'de, yenilikçi ve son teknoloji ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Fuar süresince stanta ve ürünlere gösterilen ilgi yoğun oldu. Katma değer öncelikli üretmeye ve gelişmeye devam ediyor.

İPEKER
İpeker modaya yön veren fikirleri, dokuma, boya ve baskı koleksiyonlarınıda hayata geçirerek çevreye ve insana saygılı, üstün kalite ve hizmet felsefesi ile kendi alanında öncü kuruluşlardan biridir.

DALİ TEKSTİL
Kurulduğu günden beri hizmette yüksek verimliliği müşteri merkezli bireysel yaklaşımla birleştirerek, konfor ve kalite duygusu artarak devam ediyor.

Sayı: 1233 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51