banner6

Zorlu Holding gençlerin yanında

Zorlu Holding, gençleri iş dünyasına hazırlamak için sunduğu staj programını bu yıl online olarak gerçekleştirdi. Ağustos ayı boyunca, alanında uzman isimlerin de katılımıyla gerçekleştirilen staj programıyla gençler; iş deneyiminden kişisel gelişime, çeşitli konulardaki webinarlardan e-eğitimlere, proje çalışmalarından yöneticilerle dijital buluşmalara kadar birçok fırsattan yararlandı.

Gündem 08.09.2020, 13:00 08.09.2020, 13:00
Zorlu Holding gençlerin yanında
Zorlu Holding, gençleri iş dünyasına hazırlamak için sunduğu staj programını bu yıl online olarak gerçekleştirdi. Ağustos ayı boyunca, alanında uzman isimlerin de katılımıyla gerçekleştirilen staj programıyla gençler; iş deneyiminden kişisel gelişime, çeşitli konulardaki webinarlardan e-eğitimlere, proje çalışmalarından yöneticilerle dijital buluşmalara kadar birçok fırsattan yararlandı.  Zorlu Holding İnsan Kaynakları Direktörü Zülal Kaya; “ Programımızla standart bir staj programın ötesinde gençlerin farkındalıklarını artıracak; onlara yeni dünyanın ve yeni nesil ekonominin şifrelerini verecek içerikler sunduk.” dedi.

Öğrenciler Akıllı Hayat  ile  gelecekten umutlu!

Zorlu Holding’in Akıllı Hayat 2030 vizyonundan edindikleri içgörü ve vizyon ile sürdürülebilirlik çerçevesinde geleceğe daha umutla bakmaya başladıklarını belirten gençler, Akıllı Hayat 2030’un çok daha geniş kitlelere ulaşması gerektiğini vurguladılar.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51